Annons

Erik Ahlberg kommenterar nyvalet till styrelsen

”I samband med att nuvarande ordförande Staffan Lindgren lämnar sitt uppdrag under årsstämman är jag väldigt glad över att Johannes Thomhave har accepterat nomineringen till ny ordförande för Blick Global Group", säger Erik Ahlberg, vd Blick Global Group.

"Det innebär att arbetet med att få ett mer ägarlett bolag har tagit ytterligare ett stort steg. Till styrelsen föreslås Soheil Amorpour (omval), Joakim Dahl (omval) och nu alltså Johannes (nyval). Staffan Lindgren och Peter Bertilsson lämnar efter ett flertal år. Ett stort tack för ett spännande och intensivt arbete med stora förändringar. Staffan och Peters arbete har varit verkligt betydelsefullt för var bolaget idag befinner sig idag.   Johannes Thomhave har under lång tid visat på god känsla för affärer genom egna privata investeringar. Johannes kommer tillföra mycket till vår fortsatta utveckling nu när vår verksamhet ska fokusera på att förvärva och utveckla fler bolag likt Wiget Group. Johannes har med sitt nätverk och den respekt han byggt upp inom investerarkretsar möjlighet att aktivt arbeta inom kapitalförsörjning och den fortsatta strategiska planen framåt.    Jag tycker det här är en väldigt tydlig signal till oss övriga aktieägare att vi har ett mycket intressant läge både på kort och lång sikt och jag ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med Johannes och övriga styrelsen för att fortsätta utveckla vår affär”, säger Erik Ahlberg, vd Blick Global Group.     ”Det känns fantastiskt att bli tillfrågad att få vara en del av Blick Global Groups nystart. Den pågående turnarounden och nya fokusområdet är bara i sin linda och framtiden ser både spännande och ljus ut”, säger Johannes Thomhave. Blick Global Group är verksamma inom iGaming. Bolaget är moderbolag i koncernen där den huvudsakliga verksamheten drivs genom Wiget Group, ett bolag som tillhandahåller datadriven marknadsföring till sina kunder världen över inom främst iGaming-segmentet. Fokus för koncernen är att utveckla Wigets affär samt löpande se över fler potentiella förvärv och partners inom iGaming. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market har sitt huvudkontor i Stockholm.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?