Annons

Blick Global Group nominerade och shortlistade i CFI.co award

Blick Global Group har mottagit information om att bolaget är kortlistat i kategorin ”Best iGaming Acquisition Team - Nordics 2020”. Enligt CFI.co är det totalt tre bolag kortlistade i kategorin och vinnaren presenteras i sommar.  

Nedan följer information från CFI.co gällande nomineringen:   Nominee: Blick Global Group Award: Best iGaming Acquisition Team – Nordics 2020 Awards criteria The CFI.co award selection panel is using a wide range of criteria to help it reach informed decisions regarding the awards, lending the critical eye of a collective 170 years of business journalism, corporate leadership and academia to the exhaustive information gathered by the award body’s own research team. Some of the more important factors taken into consideration are as follows: · Demonstrated shareholder value creation · Growth in enterprise value · Customer value-added products & services · Innovations championed by management team · Strategic alliances, partnerships and supply chain management · Organic sales growth and/or M&A activity · Corporate governance · Quality and strength of nominations About CFI.co CFI.co provides insight into some of the more complex areas of international finance and development issues both in print and online, with a particular emphasis on identifying examples and drivers of economic convergence. By combining our journalistic experience with reports from influential organisations, CFI.co delivers its 152,000 readers and subscribers a unique mix of views and opinions.  Kindly suggest when it would be possible to arrange a conversation to take place. It would be very helpful if it could take place over the next five or six working days. However, I should be able to schedule an appointment at a later date if required. For further information please look at our Awards Page (http://cfi.co/awards). Om Blick Global Group Blick Global Group är verksamma inom iGaming. Bolaget är moderbolag i koncernen där den huvudsakliga verksamheten drivs genom Wiget Group, ett bolag som tillhandahåller datadriven marknadsföring till sina kunder världen över inom främst iGaming-segmentet. Fokus för koncernen är att utveckla Wigets affär samt löpande se över fler potentiella förvärv och partners inom iGaming. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market har sitt huvudkontor i Stockholm.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?