Annons

TribuSoft AB lanserar nästa jämförelsetjänst som ska donera 100% av vinsten till WWF

Hitta SMS lån (https://xn--hittasmsln-95a.se/) är TribuSofts nästa jämförelsetjänst som har till syfte att jämföra smslån. Vår jämförelsetjänst gör sig unik då vi kommer använda vinsten till något gott.

Hitta SMS lån kommer donera hela 100 procent av vinsten till WWF Vi har planerat att göra något som ingen annan aktör på smslån marknaden gör idag. Vi kommer donera 100 procent av vinsten till WWF. Vi vill göra något drastiskt. Smslån är ofta förknippat med något negativt. Vi vill ändra på det. Därför uppmuntrar vi alla som söker efter snabblån att använda Hitta SMS lån då ni indirekt ökar donationerna som kommer göras årligen. Hur fungerar det? Vi kommer varje år sammanställa de totala intäkterna och de totala kostnaderna för Hitta SMS lån och därefter göra donationen till WWF. Varje donation kommer att ha ett intyg som publiceras direkt på webbplatsen. Vill ni läsa mer om hur du kan hjälpa till att indirekt donera till WWF kan ni läsa mer om det här: HittaSMSlån.se/wwf (https://xn--hittasmsln-95a.se/wwf) Om TribuSoft TribuSoft arbetar med sökmotoroptimering, annonsering på socialmedia, webbutveckling och tillhandahåller jämförelsetjänster. Vi brukar säga att vi är en SEO byrå och webbyrå i ett paket. Vi använder dessutom vår expertis inom dessa områden för att skapa fantastiska jämförelsetjänster, där vi kan garantera högkonverterande leads till våra samarbetspartners.

För ytterligare information kontakta:

Alexander M. Sandvik, Verkställande direktör TribuSoft AB

Mobil: 0768395060

E-post: Alexander@tribusoft.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?