Annons

CFO Ulrika Jones lämnar Speqta

Speqtas (”SPEQT”) CFO Ulrika Jones har beslutat sig för att lämna Speqta för en liknande roll i ett annat välrenommerat onlinebolag. Svante Godén har utsetts till interims-CFO och ansluter till Speqta på deltid under maj och tillträder rollen under augusti då Ulrika lämnar.

Svante Godén har tidigare erfarenhet som CFO och seniora roller i bolag som Spotify, Storytel och A3 (tidigare AllTele), och även som revisor och transaktionsrådgivare på EY.

Speqtas VD Fredrik Lindros kommenterar:

Under tiden på Speqta har Ulrika Jones framgångsrikt bidragit till utvecklingen av bolaget. Speqta har gjort flera viktiga framsteg i sin tillväxtstrategi under den här perioden, inte minst med det transformativa förvärvet av Finlands största online låneförmedlare Rahalaitos och lanseringen av AI-motorn Shopello BidBrain™. Det är roligt att se att Ulrika Jones nu går vidare till en liknande roll inom ett välrenommerat onlinebolag.

Ulrika Jones började på Speqta 2018 och processen för att hitta en efterträdare har inletts.

Speqta AB (publ) offentliggör denna information i enlighet med EU-förordningen om marknadsmissbruk (MAR). Informationen lämnades för offentliggörande genom förmedling av kontaktpersonen nedan klockan 14.00 den 15 maj 2020.

För mer information kontakta gärna:
Fredrik Lindros
VD Speqta AB (publ)
fredrik.lindros@speqta.com
+46 723 10 66 66

Om Speqta
Speqtas erbjuder de bästa prestationsbaserade lead genererings-plattformarna med hjälp av data och AI, och ska växa organiskt samt via förvärv på nya och befintliga marknader. Bolaget har två affärsområden, Speqta AdTech samt Speqta Content & Comparison. Bolaget är listat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm under namnet “SPEQT”. Bolagets Certified adviser är Västra Hamnen Corporate Finance AB, telefonnummer: +46 40 20 02 50 e-mail: ca@vhcorp.se.

www.speqta.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?