1515

Värmekamera - Upptäck förhöjd kroppstemperatur!


  
Termiska kameror upptäcker avvikande temperaturskillnader hos människor

Med termografisk teknologi, AI och algoritmer så känner kamerorna av när en eller flera personer ur en grupp har en avvikande temperaturskillnad.

I känsliga miljöer som sjukhus, äldreomsorg samt även andra verksamhetstyper är det viktigt att lokalisera människor som kan ha feber till följd av annan sjukdom. Med värmekameror som direkt signalerar om någon har högre temperatur än normalt så ges möjligheten att kunna göra en ytterligare koll för att säkerställa om det föreligger någon fara eller inte, både för omgivningen eller för personen ifråga.

För att minska smittspridningen av t ex Coronaviruset (COVID-19) är värmekamera vid en entré ett utmärkt alternativ.

Feber eller förhöjd kroppstemperatur är en stark indikation på de flesta virusinfektioner som drabbar oss människor. Termografi är en metod som blivit högprioriterad för att övervaka kroppstemperaturen hos potentiellt smittospridande riskgrupper som exempelvis resenärer. 

Som ett hjälpmedel för att bromsa smittspridning av olika virus, t ex Coronaviruset (COVID-19) så lanserar Gate Security värmekameror som läser av människors kroppstemperatur på distans, för att i ett tidigt skede kunna upptäcka om nån har en högre kroppstemperatur än normalt.

Värmekameror är speciellt användbart vid entréer till sjukhus, äldreboenden samt företag som snabbt behöver kontrollera inpasserande.

Gate Security kan i dagsläget erbjuda flertalet typer av  termiska kameror för att täcka de flesta behov. Gate Security lagerhåller två fasta varianter av modellen "bullet" och likaså två fasta modeller i utförande "dome" samt en mobilt handhållen kamera.
 

   
Sammanfattning - Termiska kameror

 • Ledande termisk bildprocessteknologi: Adaptiv AGC, DDE, 3D DNR
 • Temperaturmätning. Område: 30 ° C till 45 ° C
 • Temperaturmätning. Noggrannhet: ± 0,5 ° C
 • Stödjer personscreening av kroppstemperatur
 • Stödjer alarmljud
 • Upp till fem timmars kontinuerlig körning (handhållen med batteri)
   

Kamera "bullet" DS-2TD2617B-3/PA

Kamera "bullet" DS-2TD2617B-6/PA

Kamera "dome" DS-2TD1217B-3/PA

Kamera "dome" DS-2TD1217B-6/PA

Kamera handhållen DS-2TP21B-6AVF/W

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från 24sevenOfficeAnnons

24SevenOffice: Vi hjälper HSB att spara mer än 25 000 timmar per år i fakturahantering

Genom en fullt ut automatiserad AI-lösning i molnet kan företag nu effektivisera sina bokföringsfunktioner och ta nästa steg i digitaliseringen. Vi har pratat med Ståle Risa, VD i 24SevenOffice, som förklarar hur deras AI Assistant mer än halverar tidsåtgången vid fakturahantering i jämförelse med lösningar utan AI och ger 90% tidsbesparing i snitt per bokförd verifikation. 

För att få full effekt av automatiseringen behövs en äkta AI-lösning. Man behöver ta steget från robotic process automation, RPA, till en fullskalig AI lösning med machine learning, där systemet utvecklar sig och lär sig företagets behov längs vägen. Ett företag som verkligen har sett den positiva effekten av detta är HSB som använder sig av 24SevenOffices AI-lösning.

– Vi är på väg att spara över 25 000 timmar årligen genom att automatisera manuell fakturahantering när AI Assistenten är implementerad i alla våra regioner. Detta är en otrolig tidsbesparing som gör att de anställda kan lägga mer tid på andra värdeskapande uppgifter i verksamheten, såsom företagsstrategi, fastighetsbehov och kapitalinvesteringar. AI Assistant förändrar våra anställdas vardag och även hur vår verksamhet fungerar, säger Fredrik Wiktor, Applicant Management Lead i HSB Affärsstöd.

AI skapar bättre underlag för affärsbeslut

AI Assistant kan enkelt integreras med alla kända svenska redovisningssystem eller användas separat, och effektivitetsvinsterna är stora. 

– AI har många fördelar, det effektiviserar verksamheten så att du kan använda din personal för mer värdeskapande uppgifter. I tillägg frigör du tid och sparar pengar samt minskar felmarginalen. Datadriven redovisning gör också att du får tillgång till mer kvalitativ data och uppdaterade nyckeltal, som genererar mer relevanta prognoser och underlag för bättre affärsbeslut, berättar Ståle Risa, VD på 24SevenOffice.

Stark tillväxt i Norden

24SevenOffice, som grundades i Norge 1997, är marknadsledande i Norden när det kommer till att automatisera ekonomifunktioner. Med företagets affärssystem kan kunderna skräddarsy moduler, funktioner och integrationer, för att automatisera fler processer inom administration.

– Innovation och automatisering ligger i vårt DNA, vi är pionjärer inom branschen och levererar nu det första AI-baserade systemet för fakturahantering på marknaden. Vi utvecklar våra tjänster hela tiden för att hjälpa företag att fullt ut automatisera administrativt arbete, säger Ståle Risa.

24SevenOffice ser idag en stark tillväxt i både Sverige och Norge, och förutom HSB i Sverige använder sig även bland annat PwC och BDO i Norge av företagets AI Assistant. 

– Vi vänder oss främst mot medelstora och stora redovisningsbyråer och företag som hanterar stora fakturavolymer. De är dem som kan göra de största vinsterna, avslutar Ståle Risa. 

Läs mer

Om 24SevenOffice

Vi är Nordens ledande molnbaserade affärssystem med över 62 000 nordiska företag på kundlistan. 24SevenOffice är börsnoterat på Spotlight Stock Market i Sverige och har över 150 anställda. Bolaget föddes i molnet och är i framkant inom teknologi gällande AI och digitalisering av ekonomistyrning både för företag och redovisningsbranschen.

Mer från 24sevenOffice

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med 24sevenOffice och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

 • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

 • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

 • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

 • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?