Annons

Värmekamera - Upptäck förhöjd kroppstemperatur!


  
Termiska kameror upptäcker avvikande temperaturskillnader hos människor

Med termografisk teknologi, AI och algoritmer så känner kamerorna av när en eller flera personer ur en grupp har en avvikande temperaturskillnad.

I känsliga miljöer som sjukhus, äldreomsorg samt även andra verksamhetstyper är det viktigt att lokalisera människor som kan ha feber till följd av annan sjukdom. Med värmekameror som direkt signalerar om någon har högre temperatur än normalt så ges möjligheten att kunna göra en ytterligare koll för att säkerställa om det föreligger någon fara eller inte, både för omgivningen eller för personen ifråga.

För att minska smittspridningen av t ex Coronaviruset (COVID-19) är värmekamera vid en entré ett utmärkt alternativ.

Feber eller förhöjd kroppstemperatur är en stark indikation på de flesta virusinfektioner som drabbar oss människor. Termografi är en metod som blivit högprioriterad för att övervaka kroppstemperaturen hos potentiellt smittospridande riskgrupper som exempelvis resenärer. 

Som ett hjälpmedel för att bromsa smittspridning av olika virus, t ex Coronaviruset (COVID-19) så lanserar Gate Security värmekameror som läser av människors kroppstemperatur på distans, för att i ett tidigt skede kunna upptäcka om nån har en högre kroppstemperatur än normalt.

Värmekameror är speciellt användbart vid entréer till sjukhus, äldreboenden samt företag som snabbt behöver kontrollera inpasserande.

Gate Security kan i dagsläget erbjuda flertalet typer av  termiska kameror för att täcka de flesta behov. Gate Security lagerhåller två fasta varianter av modellen "bullet" och likaså två fasta modeller i utförande "dome" samt en mobilt handhållen kamera.
 

   
Sammanfattning - Termiska kameror

 • Ledande termisk bildprocessteknologi: Adaptiv AGC, DDE, 3D DNR
 • Temperaturmätning. Område: 30 ° C till 45 ° C
 • Temperaturmätning. Noggrannhet: ± 0,5 ° C
 • Stödjer personscreening av kroppstemperatur
 • Stödjer alarmljud
 • Upp till fem timmars kontinuerlig körning (handhållen med batteri)
   

Kamera "bullet" DS-2TD2617B-3/PA

Kamera "bullet" DS-2TD2617B-6/PA

Kamera "dome" DS-2TD1217B-3/PA

Kamera "dome" DS-2TD1217B-6/PA

Kamera handhållen DS-2TP21B-6AVF/W

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

 • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

 • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

 • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?