1515

Michael Glantz ny vd för myFC

Styrelsen för myFC Holding har utsett Michael Glantz till vd för det svenska mikrobränslecellsföretaget. Michael Glantz kommer från rollen som CTO och tillträder med omedelbar verkan.

Michael Glantz kom till myFC som CPO 2012 och utnämndes till CTO 2018. Han har hela tiden varit en del av koncernledningen. Han tillträder som vd för myFC omedelbart, och ersätter därmed Peter Friedrichsen.

– Jag har med stolthet accepterat uppdraget som vd. Det är ett stort ansvar att leda myFC, som är ett globalt ledande företag inom mikrobränsleceller, mot kommersialisering. En framgångsfaktor kommer att vara vår förmåga att leverera kontinuerliga förbättringar för kunder och konsumenter genom innovation och kostnadseffektivitet, säger Michael Glantz.

– Michael har djup kunskap om myFC:s innovativa teknik och är väl rustad att fortsätta företagets resa mot finansiell hållbarhet, säger Markus Hermanek, styrelseordförande.

Denna information är sådan information som myFC är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 april 2020 kl.07:45 CET. 

Vid frågor, vänligen kontakta:
myFC Press Office
E-mail: press@myfc.se
Telefon: +46 (0) 738 09 33 83 


Certified Adviser:
Avanza Bank
E-mail: ca@avanza.se
Telefon: +46 (8) 409 421 20


Följande bilagor finns för nedladdning:
Ladda ner pressmeddelandet

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?