1515

Safeture tecknar femårigt förlängningsavtal med försäkringsjätten Chubb

Safeture AB har tecknat en femårig avtalsförlängning med Chubb, världens största börsnoterade försäkringsbolag inom egendom och olycksfall. Kontraktsvärdet uppgår till minst två miljoner USD under de kommande fem åren.

Safeture är ett internationellt Software as a Service (SaaS) företag med huvudkontor i Lund. Bolaget har utvecklat en molnbaserad plattform, Safeture Enterprise, som hanterar alla anställdas säkerhet, oavsett var de befinner sig. Mer än 3 000 företag i hela världen använder sig redan av plattformen för att skydda sina anställda och hantera deras säkerhet.

Det strategiska partnerskapet mellan Chubb och Safeture inleddes för över tre år sedan i samband med att Chubb lanserade sin Chubb Travel Smart App och Risk Portal, som helt utvecklats av Safeture.  Chubb Travel Smart är en prisbelönt lösning som rönt stor framgång på försäkringsmarknaden för affärsresor. Safeture har också utvecklat e-learning tillsammans med Chubb, samt ytterligare flerspråkstöd för sina växande globala marknader.

Det nya avtalet ger skalbarhet och säkerställer att Chubb fortsätter att ligga steget före sina konkurrenter på den konkurrensutsatta försäkringsmarknaden för affärsresor.

"Vi är stolta över att fördjupa och stärka vår framgångsrika långsiktiga relation med Chubb. Det bevisar teknik- och affärsvärdet i vår mjukvaruplattform. Chubb har varit en uppskattad partner genom åren", säger Magnus Hultman, VD för Safeture. "Detta är vårt största avtal hittills i år och visar att den omfattande investeringen vi gjort i utveckling, försäljning och marknadsföring verkligen lönar sig."

"Vi på Chubb är fast beslutna att ge våra kunder tillgång till innovativa och högkvalitativa lösningar", säger Natasha Reoutt, Vice President, Accident & Health Multinational Business. "Safeture är en värdefull partner för oss och deras toppmoderna teknik ett viktigt kompliment till vår produktplan för de kommande åren."

För ytterligare information, besök www.safeture.com eller kontakta:

VD Magnus Hultman: 0706-00 81 66.  magnus.hultman@safeture.com

Om Safeture AB

Safeture (grundat 2009) är ett Företag inom Software as a Service (SaaS) baserat i Sverige.

Företaget erbjuder en komplett molnbaserad plattform utformad för att hantera anställdas säkerhet och risk/krishantering. Genom världsledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture företag och organisationer att skydda det som är viktigast – deras anställda. Safeture Enterprise ger större företag möjlighet att effektivt automatisera säkerhet och trygghet samtidigt som programvaran sömlöst integreras för att bli en naturlig del av deras interna processer. Safetureaktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market Stockholm (ticker: SFTR). Erik Penser Bank AB är Certified Adviser. Ph: 08-463 83 00 E-post: certifiedadviser@penser.se

Om Chubb

Chubb är världens största börsnoterade fastighets- och olycksfallsförsäkringsbolag. Med verksamhet i 54 länder och territorier, ger Chubb kommersiella och personliga egendom och olycksfallsförsäkring, personlig olycka och kompletterande sjukförsäkring, återförsäkringoch  livförsäkring till en mångsidig grupp av kunder.  Som försäkringsbolag bedömer, tar vi och, hanterar risker med insikt och disciplin. Vi service och betala våra fordringar rättvist och snabbt. Företaget definieras också av sina omfattande produkt- och tjänsteerbjudanden, breda distributionsmöjligheter, exceptionell finansiell styrka, och lokal verksamhet globalt. Moderbolaget Chubb Limited är noterat på New York Stock Exchange (NYSE: CB) och är en del av S & P 500 index.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från RTSAnnons

Nöjdare medarbetare med en funktionell digital arbetsplats

Oskar Schager, Sales Specialist på RTS.
Oskar Schager, Sales Specialist på RTS.

Pandemin har varit en katalysator för utvecklingen av den digitala arbetsplatsen. När många arbetsplatser inte längre är knutna till en fysisk plats behöver företag säkerställa att system och teknik fungerar minst lika bra som när alla är på samma plats. Bolaget RTS har nolltolerans mot IT-strul och hjälper företag att göra den digitala omställningen funktionell och smidig.

RTS är en verksamhetsnära specialist inom IT som bl a säljer enheter, sköter logistik och återtag inom IT. Målet är att förse arbetsplatser med de plattformar som behövs för att teknik och system ska fungera säkert och smärtfritt. Bolaget är Nordens högst certifierade partner till VMware, som bl a har utvecklat en virtualiseringsplattform för applikationer och desktop.

VMware har flera lösningar som säkerställer en väl fungerande digital arbetsplats. Det centrala oavsett lösning är att de sätter användarens unika behov i fokus genom den mest säkra och enkla åtkomsten till användarnas arbetsverktyg på den enhet som passar användaren bäst vid varje givet tillfälle, samtidigt som silverfats-upplevelsen inte längre behöver innebära en utmattad IT-avdelning.

– Det bästa är att användarna själva inte behöver hantera systemen och från ett IT-perspektiv underlättar dessa program när folk vill använda olika typer av enheter, säger Fredrik Hallgårde, Team Leader för Digital Workspace på RTS.

Underlätta för användare

För att en digital arbetsplats ska fungera smärtfritt behöver man kunna hantera alla typer av enheter över internet via en molntjänst. Identitets- och kontohantering måste kunna fungera för att man ska kunna ha ett gemensamt konto som kan säkras och appliceras på alla tjänster.

– Oavsett om du är lagerarbetare, kör lastbil och använder digitala hjälpmedel i ditt arbete, jobbar hemifrån eller på kontor ska allt vara möjligt att hanteras på en och samma plattform. En användare ska inte behöva ringa servicedesk eller åka in till kontoret för att exempelvis ändra ett lösenord eller få ny mjukvara, säger Fredrik Hallgårde.

En konkurrensfördel

RTS tror att hur väl den digitala arbetsplatsen fungerar kan ha stor påverkan på anställdas inställning till sitt arbete. En smidig digital arbetsplats kan vara avgörande för om en anställd vill arbeta kvar eller till och med användas som konkurrensfördel vid ny rekrytering.

– Tänk dig att det istället gäller kontorsmiljön. Vill du sitta med fin utsikt eller i ett skrymsle? Det är viktigt att det är härligt att jobba, om inte så kommer de anställda så småningom söka sig bort från arbetsplatsen, säger Oskar Schager, Sales Specialist på RTS.

Om RTS

RTS är en helhetsleverantör inom IT-produkter, lösningar och tjänster med högt kompetenta specialister inom framförallt klienter, datacenter, virtualisering och infrastruktur. RTS är den mest certifierade partnern till VMware i Norden och den enda med 4 st Master Service Competencies inom VMware-lösningar.

Läs mer om RTS här 

 

Mer från RTS

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med RTS och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?