Annons

Renta och Erlandsson i nytt rikstäckande samarbetsavtal

Vid årsskiftet inledde Renta Sverige och Erlandsson ett -rikstäckande samarbetsavtalet där Renta bistår koncernen med maskinuthyrning och andra helhetslösningar. Det är ett samarbete mellan två expansiva och erfarna bolag som båda vet vikten av kompetens, närhet och service.

– I och med det rikstäckande avtalet blir vi på Renta en partner till Erlandsson och bolagen inom koncernen. Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans under avtalsperioden 2020-2021, berättar Johnny Längefors, Regionchef i Göteborg på Renta.


Komplett byggpartner – kunnande, förtroende och effektivitet

Erlandsson med dotterbolag finns på fyrtiotalet platser mellan Ystad och Örnsköldsvik samt med regionkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Koncernen som idag omsätter cirka 6 miljarder kronor är verksamma inom -områdena entreprenad, infrastruktur och fastighetsutveckling med hög kvalité och en nöjd slutkund.

– Med vårt breda sortiment kan vi bistå i alla de olika projekt som bolagen inom Erlandssonkoncernen -driver. Det innefattar allt från hyra av verktyg och maskiner för det dagliga arbetet till helhetslösningar inom -exempelvis tillfällig byggel, byggnadsställningar och fallskydd för att underlätta driften och trygga -säkerheten, säger Gustav Cato, säljare i Göteborg på Renta.

Lokala depåer över hela Sverige

Precis som Erlandsson finns Renta över hela Sverige och den lokala -servicen tillsammans med det breda utbudet möjliggör ett smidigt samarbete. Tiden och tillgängligheten är viktigt i bygg- och anläggningsbranschen där behov ofta uppstår plötsligt. Med såväl montörer och elektriker som -servicepersonal på varje depå finns Renta alltid ett telefonsamtal bort.

Vill du komma i kontakt med oss?

Johnny Längefors Regionchef, 070 317 25 50, johnny.langefors@renta.se

Marcus Sölsnaes, CMO

marcus.solsnaes@renta.se
070 530 27 21

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?