Annons

Testagram.se vill hjälpa konsumenter att ta smartare köpbeslut

Skönhetssajten Testagram.se lanserade sin tjänst på den svenska marknaden vid starten av 2020 och växer nu med ett stort antal besökare varje månad. Allt fler svenskar handlar skönhetsprodukter på nätet och en trend vi ser allt mer av är att konsumenter läser på mer innan de handlar.

Idag finns det oändligt många skönhetsprodukte roch e-handelsbutiker på marknaden så det är därmed inte helt enkelt att veta hur man ska gå tillväga för att hitta det bästa fyndet på nätet. För många konsumenter hör priset och trygghet bland de viktigaste faktorerna när det kommer till att handla på nätet. 

Enligt en undersökning utförd av e-handelsplattformen Shopify under 2020, så har sex av tio kunder övergett ett köp på grund av att det inte fanns några så kallade trygghetsstämplar på sidan (till exempel garantier som Visa, Mastercard eller Klarna). Hela 75 procent uppgav att de har övergett ett köp helt enkelt för att de inte kände igen några av stämplarna. 

Allt sedan lanseringen av Testagram.se har bolaget vuxit i snabb takt och idag samarbetar de med flera av Sveriges ledande skönhetsbutiker på nätet inom bland annat hudvård, hårvård, make-up och parfym. Allt fler svenska besökare tar nu hjälp av sidan genom att läsa produktomdömen och jämföra priser för att enklare kunna ta ett smart köpbeslut.

  • Vi lanserade Testagram.se för att hjälpa besökare att ta smartare köpbeslut. Våra besökare har förstått vikten av att läsa på om produkten man planerar att köpa för att undvika dyra misstag. Vi vill hjälpa besökare så att de köper från trovärdiga butiker när de använder vår tjänst och därför samarbetar vi endast med pålitliga e-handelssajter, säger Alexander Gustafsson på Testagram.se

Det är nämligen viktigt att kolla upp den butik man planerar att handla ifrån då det med all e–handel finns en hel del oseriösa nätbutiker. Att handla på nätet ska vara tryggt och säkert. Konsumenter ska framförallt kunna känna sig trygga i betalningsögonblicket. 

Om Testagram.se

Testagram.se hjälper besökare att hitta de bästa och mest prisvärda produkterna inom skönhet och kroppsvård. På sajten kan besökare läsa både tips, guider och recensioner om olika skönhetsprodukter som leder till smartare köpbeslut. 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?