Annons

GardenHome .se – sadlade om till bäst - i - test sajt

GardenHome.se var tidigare en populär webbshop inom hem & trädgård – numera satsar de på att bli den självklara bäst-i-test sajten på svenska marknaden. 

I dagens ständigt uppkopplade värld har sättet vi handlar på helt förändrats. Detta gäller vare sig vi handlar trädgårdsverktyg eller vitvaror till hemmet. Det traditionella sättet, att göra ett besök till ett par butike roch därigenom hitta produkten som passar bäst, med hjälp av några hjälpsamma säljpersoner, håller på att försvinna allt mer. Idag finns en ny generation med internetkunniga konsumentersom själva söker fram informationen de behöver innan de handlar. En studie om svenskarna och internet som genomförts av Internetstiftelsen, visar att nio av tio personer läser omdömen och jämför priser innan de handlar. 

GardenHome gör det möjligt för konsumenter att hitta rätt produkt till rätt pris – vilket gör att konsumenter får ett bra underlag inför köp.

  • Vi på GardenHome har funnits i hem och trädgårdsbranschen i många år och det föll sig naturligt att satsa på att bli produktexperter inom branschen. Vi såg att det saknades en riktigt bra sajt där konsumenter enkelt kan hitta jämförelser och tester om produkter på ett och samma ställe, säger Frida Mellqvist på GardenHome.

Dagens konsumenter kräver mer och vill gärna kunna jämföra produkter och priser innan ett köp. De läser gärna på om produktomdömen och skummar igenom bäst-i-test guider innan de gör sitt val. Internet gör allt detta möjligt. Med all information som finns på internet så har därför pålitlighet och transparens fått en allt mer viktig roll bland konsumenter.

  • Konsumenter handlar hos företag de litar på. Därmed är det extremt viktigt att företag på nätet skapar kundförtroende för att bygga långvariga förhållanden med kunder. För vår del har det varit lönsamt att bygga upp ett förtroende när det kommer till våra kunder. Idag ser vi allt oftare att besökare kommer tillbaka till vår sajt eftersom de litar på oss och finner att våra tester är värdefulla, säger Frida.

Om företaget:

GardenHome.se utser testvinnare och sammanställer experttester. Sajten gör det möjligt för konsumenter att hitta rätt produkt till rätt pris.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?