Annons

Skadedjursbutiken lanserar CO2- neutral hemsida i Danmark

Skadedjursbutiken siktar nu på att bli en ledande aktör i Norden och att förse kunder med ett så brett utbud av effektivaoch innovativaskadedjursprodukter.Företaget lanserar nu på den danska marknaden och har valt att hålla ett miljöfokus.

Samtidigt som Skadedjursbutiken expanderar till Danmark så väljer bolaget att växla upp sitt miljöarbete. Den nya hemsidan, Skadedyrsexperten.dk, ärCO2-neutral vilket betyder att CO2-utsläppet från hemsidan neutraliseras genom bl.a. installation av förnybara energikällor som t.ex. vindkraftverk.

  • Vi har valt att hålla ett miljötänk och vi lägger därmed stort fokus på att följa miljödirektiv inom EU och Sverige vare sig det gäller våra val avmaterial, produkter och fraktlösningar. Dessutom använder vi oss alltid av produkter med klimatvänligt emballage för att lämna en så liten miljöpåverkan som möjligt, säger Magnus Eliassonpå Skadedjursbutiken.

Teamet på Skadedyrsexperten jobbar även aktivt med att handplocka produkter från kända etablerade leverantörer både lokalt och globalt. Genom de håller ett tätt samarbete med experter har de fått en värdefull insyn och förståelse för hur man blir av med nordens mest vanliga skadedjur.

Skadedyrsexperten strävar efter att jobba med både traditionella produkter och med nya innovativa lösningar. I Danmark hör mössen till ett av de vanligare skadedjuren i hemmen och det finns nu många smarta lösningar för att bli av med problemen. De elektriska musfällorna har på senare tid snabbt vuxit i popularitet, delvis för att de eliminerar mössen på ett snabbt och humant sätt.

Har man problem med råttor så finns det med säkerhet ett par innovativa produkter som kan vara värda att se närmre på. Inom elektriska råttfällor finns det modeller som är uppkopplade mot Wifi och som därmed kan kommunicera med varandra samt notificera via en app om en råttfångst har skett. Detta är en smidig lösning om man är tvungen att sätta ut många råttfällor och inte har tid att dagligen gå och kontrollera dessa.

Om företaget

Skadedjursbutiken grundades i Helsingborg 2017. Skadedjursbutikens långsiktiga vision är att bli en ledande aktör i Norden och att förse dess kunder med ett så brett utbud av effektiva produkter till ett så rimligt pris som möjligt.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?