1515

Gratis system för inventering av sjukvårdspersonal

Alla samhällsbärande funktioner, såsom Sveriges kommuner, regioner, myndigheter och större arbetsgivare, håller nu på att kompetensinventera vilka sjukvårdsutbildade personer och andra viktiga kompetenser som finns, både inom organisationen och externt inom det geografiska området. Varbi erbjuder därför ett system där organisationen snabbt och GDPR-anpassat kan hantera sin inventering gratis under resten av året.

”Alla måste hjälpas åt nu. Vi som systemleverantör har små möjligheter att bidra inom vården, däremot har vi webbaserade system för snabb och effektiv inventering av kompetenser. System som idag används flera av Sveriges största organisationer. Vi vill hjälpa till på det sätt vi kan genom att erbjuda detta system gratis under 2020 till de organisationer som står inför behovet att inventera sjukvårdspersonal, det är det minsta vi kan göra”, säger Magnus Mollstedt, VD på Varbi.

Arbetar du inom en samhällsbärande organisation, kontakta Varbi på support@varbi.com eller 0520-58 00 50 så får ni ett uppsatt system redan idag.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?