1515

Valutahandel.se visar var folket lyckas bäst

Då dagens nyheter dessvärre mestadels är negativa, så släpper Sveriges största webbplats om valutahandel istället en sammanställning om var svenska folket lyckas bäst med trading på nätet. I den positiva nyheten så tas de tre sajterna inom online trading med högst andel lyckosamma traders upp. 

Efter de senaste veckornas kilometervis negativa nyheter, så är valutahandel.se förnöjd över att komma ut med ett positivt pressmeddelande istället. Denna gången handlar det om de tre bolagen där traders lyckas bäst, utifrån våra jämförelser. ESMA, en myndighet för Europeiska unionen, har satt upp en rad standarder som alla online tradingbolag måste följa. En av reglerna är att alla som erbjuder förstklassiga typer av trading på nätet måste ha en varningstext som beskriver hur många som förlorar på sin handel. Valutahandel.se har dragit bort förlorarna och presenterar istället vinnarna. 

Bland bolagen där svenska och internationella traders lyckats bäst ingår NS Broker, Etoro och Skilling. Det är genom dessa tre online tradingmäklare som flest går plus med sin trading. Den relativt nystartade NS Broker som har EU-licens från Malta har lyckats bäst med 45,4% framgångsrika traders. Utav 100 kunder så lyckas alltså drygt 45 stycken att gå plus, medan resterande 55 går minus. För en tradingsajt på nätet så är detta riktigt bra siffror. Näst bäst så kommer Etoro som har ett eget sätt att få sina traders lyckas bättre. De har nämligen något som kallas kopierings-trading, där man kan efterfölja framgångsrika traders och göra precis samma affärer. 38% av alla som kopierar andra traders tycks lyckas genom Etoro. Slutligen har vi snabbväxande skandinaviska valuta- och online trading mäklaren Skilling, där över 1/4 går plus. I dagsläget så lyckas nämligen 27% av alla som handlar på Skilling gå plus.

Valutahandel.se avslutar även med att avslöja att webbplatsen idag satt upp realtidskurser för norska kronor, en av de mest handlade lokala valutorna i Skandinavien. Det går att följa norska kronan mot den svenska i realtid, med uppdateringar av kursen varje sekund. Även kurser för USD/NOK samt EUR/NOK finns med realtidsuppdateringar. Inom nästa vecka så förväntas även live grafer att finns på valutahandel.se.


Markus Jalmerot

Ansvarig för innehåll på Valutahandel.se
+351911065323
mj@valutahandel.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release


Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från AccountorAnnons

Automatisering frigör tid, höjer kvaliteten och skapar kundvärde

Magnus Högvall och Cecilia Drugge på Accountor
Magnus Högvall och Cecilia Drugge på Accountor

Redovisningsbranschen består av tusentals små företag och några större aktörer, varav Accountor är en. Deras fokus de senaste åren har varit att investera i att digitalisera verksamheten för att leda branschen i rätt riktning samt skapa en jämn och hög kvalitet för sina kunder.
– Jobbar man med redovisning och lön kan det bara bli rätt eller fel. Och det måste vara konstant rätt, säger Magnus Högvall, vd Accountor.

Inne på Accountors kontor får man leta länge och väl för att hitta några pärmar. Digitaliseringsresan har pågått i ett par år och övergått till att successivt bli en naturlig del av verksamheten.

– Våra systemleverantörer och våra kunder blir mer och mer digitala och som tjänsteleverantör är det viktigt att vi responderar på den förändringsprocessen. Vi måste jobba digitalt och hjälpa till att driva utvecklingen, säger Magnus.

– För oss innebär digitaliseringen också en kulturförändring i företaget, vi jobbar tillsammans på ett helt annat sätt än tidigare; robotiseringen och digitaliseringen har resulterat i helt nya arbetsformer. Historiskt har man som konsult ofta suttit ensam och haft hela ansvaret på sina axlar, men med det nya arbetssättet blir man en del av ett team som tillsammans stöttar varandra och delar både framgångar och utmaningar, säger Cecilia Drugge, Head of process improvement.

Accountor har en global koncern i ryggen, och en stor bredd bland sina nästan 300 konsulter. En del av arbetet går ut på att stötta kunden i att använda dagens digitala teknik för sin redovisning, lönehantering och HR.

– Vi vill att det ska vara enkelt att driva företag i Sverige. Bokföring och löner blir hack i skivan för många bolag idag, då kan det vara en stor hjälp att ha en kunnig och pålitlig byrå bakom sig, säger Magnus.

Digitaliseringen – en win-win

Att digitalisera och automatisera vissa processer minskar risken för att det blir fel och skapar därmed en förutsägbarhet, vilket i sin tur blir en stor trygghet för kunden. När enkla – men tidskrävande – arbetsuppgifter automatiseras kan konsulterna dessutom fokusera på att stötta kunden och skapa det värde som kunden efterfrågar.

– Det är en modell som är mycket mer uthållig, trygg och framför allt innebär den en stabil leverans och mindre personberoende, säger Magnus.

– Vi kommer nog aldrig nå vägs ände med den digitala utvecklingen och automatiseringen men vi har kommit en bra bit på väg. Genom att skapa tydliga processer och strukturerade arbetssätt kan vi omfördela tiden och låta de monotona uppgifterna robotiseras. På så vis frigör vi mer tid att göra de roliga arbetsuppgifterna – de som skapar kundvärde. Det är en win-win-situation, avslutar Cecilia.

 

Mer från Accountor

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Accountor och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?