Enkla Media förvärvar offertförfrågningssajter inom ekonomi

Alla egenföretagare vet att bokföringen är en skyldighet som är en del av verksamheten. Ofta är det både komplicerat och tidskrävande att få ordning på alla siffror - tid som hade kunnat läggas på att utveckla verksamheten. Enkla Media, verksamma inom internetmarknadsföring, förvärvar nu en samling med offerförfrågningssajter inom ekonomi som hjälper till att minska stressen över att få ordning på siffrorna.

Alla egenföretagare vet att bokföringen är en skyldighet som är en del av verksamheten. Ofta är det både komplicerat och tidskrävande att få ordning på alla siffror - tid som hade kunnat läggas på att utveckla verksamheten.


Enkla Media, verksamma inom internetmarknadsföring, förvärvar nu en samling med offerförfrågningssajter inom ekonomi som hjälper till att minska stressen över att få ordning på siffrorna.

 

Skickar offertförfrågan till en mängd anslutna företag

 

Att ta hjälp för att sköta bokföringen eller andra ekonomiska spörsmål är ett smidigt sätt för företagare att frigöra både tid och skingra orosmoln över att ha missat något i bokföringen.

Hemsidorna tillhandahåller tjänster som låter kunder skicka en och samma offertförfrågan till upp till fem anslutna företag på samma gång.

 

Offerttjänsterna som ingår i förvärvet är bland annat:

 

 

Genom att låta företag som är verksamma inom bokföring och andra ekonomiska tjänster ansluta sig, så bygger sidorna upp ett stall av kompetenta företag som sedan finns tillgängliga att erbjuda sina tjänster när en kund ber om en offert.

 

Tre steg för att be om offert

 

För kunder som behöver bokföringshjälp är det enkelt att skicka in en förfrågan via webbformuläret på Bokforingshjalp.nu.

 

I tre steg beskriver kunden behovet, när tjänsten önskas och vem det är som skickar förfrågan om att få tjänsten utförd.

Förfrågan skickas sedan in och upp till fem företag som är specialiserade inom bokföring återkommer med sina offerter.

Sedan är det upp till kunden att välja det alternativ som denne tycker passar bäst.

 

Upplägget är det samma på Ekonomitjanster.nu, men stallet av företag på den sidan består även av företag som är kunniga inom skatterådgivning, lönehantering, fakturering, redovisning med mera.

 

Större och mindre företag, privatpersoner och föreningar är alla lika välkomna att ansöka om hjälp med sina ekonomiska spörsmål.

 

Leadgenereringsföretag breddar kundkretsen

 

Företaget Enkla Media, som hjälper kunder med att generera internettrafik och marknadsföra deras hemsidor, breddar nu sina samarbetspartners genom att inkludera flera olika offerförfrågningssajter.

 

De tror att den här typen av webbaserade lösningar som samlar professionella inom olika branscher och låter kunder ansöka om offert med ett knapptryck kommer att gynna både företagen som utför jobben och kunderna.

 

"Jag vet själv som både företagare och privatperson hur krångligt det kan vara att få en bra översikt när det kommer till utförare av sådana här tjänster. Genom de här förvärven hoppas vi på att både kunna hjälpa företagare att synas, samt underlätta för kunderna att hitta rätt kompetens som passar behovet och budgeten", säger Fredrik Falkengren på Enkla Media.

 

 

 

 

Om företaget

 

Enkla Media vill göra det enkelt för konsumenter att välja mellan olika alternativ, oavsett vilken bransch det handlar om.

Företaget skapar leads och nya kunder åt företag och organisationer genom konsumentupplysning och jämförelsetjänster på nätet.   

 

Kontakt: Fredrik Falkengren, info@enklamedia.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?