1515

Venue Retail Group AB (publ) för förhandlingar om finansiering och Stockholms Tingsrätt har avskrivit konkursansökan

STOCKHOLM (25 mars 2020) –Venue Retail Group AB (publ) (”VRG” eller “Bolaget”) och företrädare för Bolagets styrelse har arbetat hårt för att lösa den akut uppkomna situationen till följd av Coronaviruset (COVID19). Bolaget förhandlar förnärvarande med Peter Hunt, en befintlig aktieägare, genom Trading House Scandinavia AB, om villkoren för en finansiering. Bolaget återkommer med ytterligare information om finansieringen så snart möjligt.

Bolagets styrelse har mot den bakgrunden fattat beslut om att återkalla konkursansökan. Stockholms Tingsrätt har avskrivit ansökan om konkurs. Rekonstruktion fortsätter därmed som tidigare.

 

För vidare information, vänligen kontakta:

Anders Arverud, CFO, tel: +46 (0)8 508 99 200, email: anders.arverud@venueretail.com

Denna information är sådan information som Venue Retail Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 25 mars 2020 kl. 11.00 CET.

 

Om Venue Retail Group

Venue Retail Group AB (Publ) är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 114 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent, Morris, Rizzo samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Venue Retail Group AB (Publ) är noterat på Nasdaq Stockholm under ticker VRG B med ISIN-kod SE0000396822 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Koncernen har cirka 610 medarbetare (antal anställda). För mer information, besök www.venueretail.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?