Annons

Drop-off startar snabbväxande webbyrå

  Blivande ingenjör hoppade av utbildningen för att driva Sunbird webbyrå. Ett och ett halvt år senare görs bokslut med 880 tkr i vinst.

 

“Jag hade höga ambitioner och kunde inte längre vänta på att få påbörja mitt äventyr som egenföretagare. Det känns bra att hårt och strategiskt arbete har gett resultat. Målet har alltid varit att snabbt bli bättre och alltid prioritera kundnöjdhet. Säger Nils Fridlund, VD på Sunbird webbyrå.

Nils har sedan 2012 jobbat med hemsidor. Aktiebolaget grundades efter avslutade studier och tog därefter en snabb vändning. Idag erbjuder Sunbird webbyrå både Google optimering och webbdesign.

Sunbirds mest framgångsrika projekt är då man jobbar med båda delarna. Med kontroll på hela säljprocessen från sök på Google och de budskap användaren möts av på hemsidan får man riktigt spännande resultat på försäljningen, menar Nils Fridlund.

Nu flyger Sunbird webbyrå vidare och införskaffar nytt kontor och rekryteringen fortsätter.

Om Sunbird webbyrå
Sunbird webbyrå drivs av Nils Fridlund. Sunbird bygger snygga hemsidor som ökar företagsförsäljning och Google optimering.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?