Annons

MoreBanker expanderar nu till den svenska marknaden

MoreBanker är en del av Admill där flera av deras hemsidor är några av de mest besökta i  Danmark. Efter MoreBankers framgång i Danmark har nu bolaget expanderat till den svenska marknaden där de vill skapa en bättre överblick över marknaden.

“Målet är att skapa en överblick över en svårhanterlig marknad, nu också för svenska kunder.” - Mark Andersen, CEO på MoreBanker.

 

Den svenska lånemarknaden är stark och växer hela tiden med nya företag som konstant dyker upp. Detta förändrar även villkoren och leder till mer förmånliga erbjudanden och räntor. Med många nya aktörer på marknaden så ökar också konkurrensen. Det betyder att det är lättare än någonsin att hitta ett bra lån. Men det betyder också att man med så många alternativ samtidigt måste vara väldigt noga med att jämföra olika aktörer på marknaden. Samtidigt så bör konsumenter vara försiktig med nya långivare, då vissa av dessa kan erbjuda sämre villkor eller i värsta fall är oseriösa långivare.

MoreBanker vill nu med sin expandering till den nya marknaden, göra det enklare för svenskarna att hitta seriösa låneföretag som erbjuder lagliga och billiga lån.

 

Något som konsumenter bör hålla ögonen på är de innovativa långivarna. Många låneföretag är numera nytänkande och erbjuder nya smarta sätt att sköta lånet, vilket blir smidigt och mer förmånligt för låntagare. Ett bra exempel är Bynk, en svensk fintech-start up som erbjuder möjligheten att ansöka och sköta hela lånet via mobilen. Detta ger användare mer kontroll över sina lån samtidigt som lånet sköts efter låntagarens egna villkor. Vid starten av 2019 samlade Bynk in hela 48 miljoner euro för att utöka sina kontor i Europa. Företaget som grundades år 2016 under övervakning av Finansinspektionen fick den senaste finansieringen från LMK Industries och Schibsted.

 

Med MoreBankers tjänst kan konsumenter känna sig trygga, då alla partners är seriösa företag som endast erbjuder legitima lån.

 

Pressansvarig:

Mark Anderson
Mobil: 3017 7791
E-mail: ma@admill.dk

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?