1515

SparFönster återöppnar populär utställning i Jönköping i maj 2020

Det är endast ett par månader tills SparFönster åter slår upp portarna till en bemannad utställning i Jönköping. SparFönster, med sina drygt 14 års lång erfarenhet som online fönsterleverantör, önskar med utställningen kunna erbjuda kunder möjligheten att få uppleva deras kvalitetsfönster och dörrar på nära håll.

SparFönster lägger stor vikt på kundupplevelsen och menar att det är essentiellt att kunder själva får ”känna” på deras nordiska kärnträ som kännetecknar deras träfönster och trädörrar. Det finns även möjlighet för att se ett urval av de underhållsfria materialen som t.ex. trä / aluminium eller PVC (plast). Fönsterleverantören önskar komma närmre kunderna och erbjuda en bättre kundupplevelse med utställningen som öppnar i maj månad 2020 i Jönköping.

”Vi är specialister på onlineförsäljning av kvalitetsriktiga och prisvärda dörrar och fönster. På SparFönster vill vi gärna växla upp och göra den en extra ansträngningen för att bidra till en bättre och smidigare köpupplevelse för kunden. Vi vill komma närmare kunderna och vägleda dem till rätt val - Därmed återöppnar vi nu en bemannad utställning i Jönköping", säger Tanja Larsen-Jensen, teamledare för det svenska kundtjänstteamet.

Dörrar och fönster är så mycket mer än bara dörrar och fönster

Fönster brukar kallas för husets ögon och bidrar till husets karaktär. Ett vanligt misstag många gör är att de helt missar att ta hänsyn till husets arkitektur när de väljer nya fönster och dörrar. Det är också essentiellt att husets arkitektur är en god matchning med de praktiska behoven. De nya fönstren och dörrarna ska vara hållbara och ha en viss kvalitet så att de håller i många år. Med alla val och tillval som ska göras när det kommer till nya fönster och dörrar, så kan det vara en utmaning att välja rätt. Det finns nämligen en hel djungel av modeller, färger, handtag och stänger att välja mellan.

SparFönster önskar alla besökare varmt välkomna till utställningen i maj 2020 på Solåsvägen 8a, 553 03 Jönköping.

Om SparFönster

SparFönster ingår sedan 2011 i den börsnoterade koncernen Inwido, Europas största fönsterkoncern. SparFönster AB är har över 14 års online erfarenhet och finns i Sverige, Danmark, Norge, och Tyskland. 

Presskontakt

Namn: Line Praem-Nielsen

Email: Line.Praem-Nielsen@jna.dk

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?