Stayhard tar ett kliv in på Vintage-arenan

I ett nytt initiativ att erbjuda sina kunder relevant mode gör nätjätten Stayhard.se nu en vintagesatsning.

Små, välkurerade släpp om ca femton plagg i månaden landar i shopen med start 4:e mars, sourcade och handplockade av Stayhard själva. Men det gäller att vara snabb då det, som sig bör när det kommer till ”riktig vintage”, endast finns ett exemplar av varje unikt plagg.
 

”Vi har valt att fokusera på ganska enkla ’80, ’90, ’00-talsprodukter, som vi tror och hoppas att våra kunder kommer gilla och vilja ha på sig. Det blir inte så ’vintagenördigt’ utan mer stilsäkert ’här och nu’-mode. Det dyker dock upp ett och annat guldkorn även för den inbitne vintagesamlaren”. Vi ser ett kraftigt växande intresse för just vintage hos våra kunder och vi ser fram emot att nu snart kunna erbjuda dem ett kurerat och noga utvalt sortiment hos oss på Stayhard”, säger Malin Hultqvist Claesson, VD på Stayhard.

I första släppet finns bland annat en Patagonia fleece från 90-talet, en filtfodrad jeansjacka med manchesterkrage från Polo Ralph Lauren daterad till tidigt 90-tal, tillsammans med flertalet eftertraktade band- och märkes-t-shirts.

 

4:e mars går vintageshoppen live på Stayhard.se med nya dropp månadsvis, efter det.

Marcus GröningFöljande bilagor finns för nedladdning:
ReleaseSe fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?