1515

Targeteveryone kommenterar senaste tiden och blickar framåt

Se hela intervjun här


Mer information
Om du vill veta mer om bolaget eller önskar mer information om aktuella emissioner i de bolag som intervjuas kontakta oss via e-post info@corfind.com eller genom att gå med i Facebook-gruppen Corfind Network eller följ oss på Facebook

Need Help! - We Unite Companies & Investors
Corfind.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från PolestarAnnons

Stora förändringar när bilar blir uppkopplade

Bilbranschen genom går stora förändringar.

Det handlar inte bara om elektrifiering – utan om nya digitala funktioner som ger nya upplevelser och underlättar i vardagen.

– Tekniken är här för att hjälpa oss, säger Beatrice Simonsson, produktchef för den eldrivna prestandabilen Polestar 2.

Framtiden är runt hörnet – läs mer om Polestar 2 här  

Bilen är idag mer än bara ett transportmedel som tar oss från A till B. Här tillbringar många av oss mycket tid – till och från jobbet, på semesterresan, till fotbollsträningar med barnen och så vidare. Och tiden i bilen kan bli värdefull.

– Vi vill till exempel kunna svara på jobbsamtalet, lyssna på skön musik på Spotify eller sms:a med röststyrning utan att behöva ta i telefonen och istället fortsätta hålla ögonen på vägen. Har man en ständigt uppkopplad bil är detta möjligt, säger Beatrice Simonsson, produktchef för Polestar 2.

Först i världen med Android

Polestar 2 var först i världen med Android Automotive OS, en plattform med tjänster som exempelvis Google Assistant, Google Maps och Google PlayStore. Bilen är ständigt uppkopplad, vilket i korthet innebär att bilägaren inte ska behöva tänka mer än nödvändigt.

– Du kan släppa alla irritationsmoment om att kartan inte är uppdaterad eller att assistenten inte förstår dig. Om du söker på en adress i Google Maps på telefonen sparas det direkt som historik i bilen. Du behöver inte längre ”skicka adresser” till bilen. Du har helt enkelt en Google Assistent som förstår dig, säger Beatrice.

Polestar tar fram bilar med teknik som ska hjälpa dig i vardagen och vara enkel att använda.

– Tekniken är där för att hjälpa oss. Vill du veta var du kan parkera i Göteborg, när din lokala butik stänger eller var det finns användbara laddstationer i närheten finns informationen hela tiden tillgänglig.

Uppdateringar – utan att åka till verkstaden

Tack vare att Polestar 2 är uppkopplad blir systemen i bilen hela tiden bättre. När biltillverkaren tar fram ny programvara, det kan röra sig om förbättringar, vidareutvecklingar eller nya funktionaliteter, kan Polestar 2 uppdateras via Over-the-air (OTA). 

- Via molnet kan du få uppdateringar och nya funktioner som du annars hade behövt åka till en serviceverkstad för. Det om något förenklar vardagen.

Med OTA kan Polestar skicka den senaste mjukvaran direkt till alla kunder på samma sätt som de är vana vid på sina smartphones.

– Vi uppdaterar löpande alla bilar med ny mjukvara – vilket innebär att även de tidigaste bilarna får tillgång till den senaste mjukvaran och därmed kan ta del av alla nya funktioner.

Framtiden är runt hörnet – läs mer om Polestar 2 här  

Mer från Polestar

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Polestar och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?