Ny varumärkesprofil för Jurek ska garantera fortsatt träffsäker specialistrekrytering

Jurek, ett av Sveriges största företag inom nischad kompetensförsörjning, lanserar idag en helt ny varumärkesprofil, framtagen av varumärkesbyrån Grow, med syfte att stärka kommunikation och position inom varje specialistområde i takt med de senaste årens snabba tillväxt. 

Jureks VD Shervin Razani var tidig med att fånga upp trenden med specialistrekrytering:

”Genom att låta specialistkompetens rekrytera specialistkompetens ökar såväl kvalité som effektivitet. Den insikten har bidragit till en stark organisk tillväxt för Jurek där vi stolt tilldelats sex gasellutmärkelser från Dagens Industri sex år i rad. Det har även skett viktiga förvärv för att ytterligare stärka vår specialisering. Därför satsade vi på en omfattande varumärkessatsning för att säkerställa att vi bibehåller vår tydlighet mot våra kunder och kandidater.”

Jurek möter det nya decenniet med en ny design av logga, nya kommunikationskoncept och en helt ny hemsida som skapar förutsättningar för en mer digital, specialiserad och framtidsinriktad varumärkesstrategi:

”Jurek har en stark position på marknaden och det vill vi säkerställa att vi lever upp till i vår kommunikation. Vårt erbjudande har inte förändrats, vi är precis samma specialister med samma målsättning som vi hade vid starten 2006: Att hitta skapa och matcha talang med rätt roll, företag och kultur. Men däremot så kan vi nu leva upp till vårt erbjudande med en modern och inspirerande hemsida, ett grafiskt snitt som representerar vår expertis och en tydlig kommunikation och identitet för varje specialistområde.” säger Rosanna Ryrberg, Marknadschef på Jurek.

Arbetsmarknaden befinner sig i förändring och att attrahera rätt person till rätt jobb som dessutom blir långsiktig är en stor utmaning. Shervin Razani fortsätter:

”En stor del av Jureks framgång beror på vår förmåga att vara lyhörda för marknadens trender - vi anpassar oss i takt med att arbetsmarknaden förändras. Vi är helt enkelt bättre än många av våra konkurrenter på att möta kundernas och kandidaternas krav. Jureks nya varumärkesprofil säkerställer att vi kommunicerar samma värde som vi bevisligen erbjuder kunder och kandidater.”

Jurek har samarbetat med varumärkesbyrån Grow i den här omfattande satsningen.

”Vi gjorde en strategisk kartläggning av marknaden och kunderna för att ta fram den optimala kommunikationen och gränssnittet med målet att tydliggöra erbjudandet mot såväl kund som kandidat. Jurek visade sig ha ett starkt varumärke och en tydlig position på marknaden och med Grows hjälp har vi lyft det genom en stark grafisk profil och ett lekfullt men professionellt kommunikationskoncept. Nu kommunicerar Jurek samma kvalité som de faktiskt säljer.” säger Niclas Engsäll, Executive Creative Director på Grow

För mer information, vänligen kontakta:
Shervin Razani, Grundare och VD Jurek 
shervin.razani@jurek.se
073-421 80 22


Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?