1515

Ny jämförelsetjänst för elavtal

Elavtal24.com lanserar en ny jämförelsetjänst för elavtal och elbolag. Tack vare en helt digital jämförelsetjänst är det enkelt att hitta ett elbolag med hög kundnöjdhet som erbjuder förmånliga elavtal med fast eller rörligt elpris.

Elbolag med hög kundnöjdhet

Med tanke på att det finns över 100 elhandelsleverantörer i Sverige är det en utmaning att veta vilka elbolag som har högst kundnöjdhet. Elavtal24.com jämför endast Sveriges populäraste elbolag med hög kundnöjdhet enligt oberoende tredjepartstjänster som exempelvis Trustpilot och Svenskt Kvalitetsindex.

Informativ jämförelsetjänst

Hos Elavtal24.com kan konsumenter hitta information om hur elmarknaden fungerar och vilken typ av elavtal som passar bäst utifrån olika situationer. I dagsläget finns det en mängd olika typer av elavtal som alla har sina fördelar respektive nackdelar, exempelvis elavtal med fast elpris, rörligt elpris, någon typ av mix-avtal eller förvaltat avtal.

Elavtal med fast eller rörligt elpris

Elavtal24.com jämför elbolag som erbjuder rörligt och fast elpris, vilket är två av de populäraste avtalsformerna i Sverige. Med ett rörligt elpris följer elpriset variationerna på den Nordiska elbörsen Nord Pool, vilket innebär att elpriset kan variera från cirka 25 öre/kWh upp till cirka 60 öre/kWh mellan olika månader. Konsumenter som prioriterar trygghet kan välja ett fast elavtal där elpriset är låst under hela avtalsperioden.

Jämför aktuella och historiska elpriser

Elavtal24.com visar både aktuella och historiska elpriser på den Nordiska elbörsen Nord Pool. Elpriset varierar varje timme och genom att anpassa elanvändningen utifrån aktuella priser är det möjligt att minimera elräkningen och spara pengar. Att anpassa elanvändningen utifrån elpriset är exempelvis en god idé om man vill ladda ett eldrivet fordon så billigt som möjligt.

Elbolagen som ger rabatt till nya kunder

Elavtal24.com listar alla elbolag som erbjuder rabatt till nya kunder. Med tanke på konkurrensen mellan elbolagen är det inte ovanligt att elbolagen bjuder på den fasta månadsavgiften under de första sex eller tolv månaderna, vilket innebär en rabatt upp till cirka 500 kr.

 

Kontaktuppgifter

Elavtal24.com

 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?