JobAgent får ytterligare ett tillskott, Viktoria Flygare blir CMO och partner

JobAgent får ytterligare ett tillskott, nämligen Viktoria Flygare. Viktoria är en av de absoluta pionjärerna inom Talent Acquisition i Sverige. Hon har sen slutet på 90-talet arbetat i gränslandet rekrytering, kommunikation och processutveckling. I rollen som rådgivare, projektledare och även HR-chef har Viktoria skapat talang- och karriärplattformar, tagit fram rekryterings- och employer brandingstrategier, byggt upp inhouse rekryteringsteam och designat referral-programs för såväl multinationella bolag som entreprenörsledda tillväxtbolag och offentlig sektor. Viktoria kommer bli en avgörande pusselbit i Jobagents resa för att revolutionera sättet som jobbmöjligheter och talanger hittar fram till varandra. 

 ”Det känns otroligt kul att Viktoria börjar hos oss! Hon utmanar ständigt branschen med innovativa lösningar och hennes erfarenheter inom såväl Talent Management liksom SaaS-tjänster inom matchning är guld värt för oss”  - säger Björn Elowson – VD på JobAgent.

JobAgent är en delnings- och matchningstjänst med fokus på potential, bortom CVs. Talanger bestämmer själva hur data ska presenteras, vad som ska vara sökbart och vem datan ska delas med. Bakom JobAgent finns bland annat entreprenören Mats Wernheim, techgurun Fredrik Niemelä (tidigare Product Development Director på Spotify), Carl Magnus Helin (VD & grundare TalentQ) samt Mikael Karlsson (grundare av Military Work och Slättö Förvaltning) 

 ”Arbetsmarknaden skulle kunna digitaliseras och öppnas upp mycket mer. Den utvecklingen har ju redan skett på finans- och musikmarknaden. I rekryteringsbranschen finns det, på sina håll, fortfarande kvar en illusion om att det är exklusivitet och ägande av kandidatdata som skapar värde. Det leder till att jobbsökande ofta får göra samma saker om och om igen i olika processer och stängda databaser. Nu börjar det äntligen förändras. Det känns oerhört spännande att gå in i JobAgent, som har kandidaternas behov i första rummet och vill tillgängliggöra potential i stor skala”  - säger Viktoria Flygare – CMO på JobAgent.

Viktoria har under det senaste halvåret varit rådgivare till JobAgent inom framförallt affärsutveckling och kommunikation och går nu in i rollen som CMO samtidigt som hon också blir partner i bolaget.

 

Kontakt: Björn Elowson VD JobAgent +46 70 536 69 41 bjorn.elowson@jobagent.se

Kontakt: Viktoria Flygare CMO Jobagent +46 70 210 48 80 viktoria.flygare@jobagent.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?