1515
Annons

ByggPartner tecknar partneringavtal med Diös om nytt kontor för Trafikverket

Nu utvecklar Diös tillsammans med Trafikverket ett nytt modernt kontor i Borlänge. ByggPartner upphandlas som generalentreprenör för projektet som kommer att pågå till 2022.

ByggPartner har tecknat avtal med Diös om att i partnering genomföra projektet som gäller renovering och tillbyggnad av Diös befintliga lokaler på Röda Vägen i Borlänge. Diös och Trafikverket vill med projektet utveckla ett helt nytt modernt kontor anpassat för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Nu påbörjas utvecklingen av fastigheten, som kommer att ske i olika steg till och med sommaren 2022. Byggentreprenaden uppgår till ca 300 MSEK och går in i orderboken under första kvartalet 2020.
– Det är riktigt kul att vi får genomföra det här projektet med Diös och Trafikverket. Dels på hemmaplan i Dalarna, dels i partnering, som är vår specialgren, säger Johan Karlsson, arbetschef på ByggPartner.

Trafikverket flyttar ihop två kontor och rekryterar fler medarbetare till Borlänge. Detta är grunden till fastighetsutvecklingen som ska ge nya moderna lokaler, helt anpassade till ett så kallat aktivitetsbaserat arbetssätt. Utvecklingen omfattar hela fastigheten där cirka 2 000 kvadratmeter avser nyproduktion. Den totala ytan vid färdigställande blir cirka 31 000 kvadratmeter. Fastigheten miljöcertifieras enligt BREEAM In-Use, very good.

För mer information vänligen kontakta:

 

Fredrik Leo, VD

Mobil: 076-677 66 10

E-post: fredrik.leo@byggpartner.se

 

Helena Blom, CFO

Mobil: 070-658 50 90

E-post: helena.blom@byggpartner.se

 

Johan Karlsson, Arbetschef

Mobil: 070-416 97 51

E-post: johan.karlsson@byggpartner.se

 

Denna information är sådan information som ByggPartner i Dalarna Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 januari 2020 kl. 06.00

 

Handelsplats: Nasdaq First North Premier

Certified Adviser: FNCA Sweden 08-528 00 399

Kortnamn: BYGGP

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?