1515
Annons

Heroes of Warland utökar soft launch

Nitro Games lanserar sin största expansion hittills, med en ny, stor uppdatering till spelet och utökar samtidigt soft launchen med nya marknader.

Nitro Games lanserar sin största uppdatering av Heroes of Warland hittills, vilken expanderar spelet med ett helt nytt meta game. Samtidigt lanseras nya marknader så som Kanada, Storbritannien, Brasilien och Mexiko. Som tidigare kommunicerats, har Nitro Games arbetat efter en roadmap med uppdateringar och denna plan närmar sig slutförande under det första halvåret 2020.

"Jag är förväntansfull inför den nya uppdateringen och glad över att utöka soft launch till nya marknader. Jag tror att vårt nya meta game kommer att göra stor skillnad för hur våra spelare upplever spelet samtidigt som vi arbetar hårt för att utveckla de sista återstående funktionerna i vår roadmap mot uppskalningsfasen." säger Jussi Tähtinen VD och medgrundare av Nitro Games Oyj.

Genom denna nya uppdatering får spelet ett helt nytt metalager, som består av ett helt nytt progressionssystem för hjältekaraktärerna, ett nytt säsongsbetonat "battle pass"-system, en helt ny butik och många andra mindre, nya funktioner så som "boosters" som ger spelaren en förmån i stridens hetta.

"Med denna nya uppdatering siktar vi på att förbättra långsiktig retention och intäktsgenerering. Som ett nästa steg kommer vi att slutföra vår roadmap av uppdateringar genom att skifta fokus till spelupplevelsen." fortsätter Jussi Tähtinen.

Framöver fortsätter vi att genomföra vår plan för Heroes of Warland vilket innebär en rad med uppdateringar. Planen är att utveckla spelet steg för steg mot en uppskalningsfas i USA och Europa. Parallellt med detta arbetar Nitro Games tillsammans med Netmarble EMEA för att förbereda en soft launch i Mellanöstern.

Detta Pressmeddelande skickas även ut på engelska, vilket är Bolagets officiella informationsdokument till marknaden och myndigheter och det dokumentet har företräde vid eventuell tolkning.

For more information:

Jussi Tähtinen, CEO & Co-Founder

Phone: +358 44 388 1071

Email: jussi@nitrogames.com

 

Sverker Littorin, Board member, IR Advisor

Phone: +46 70 875 53 09

Email: sverker.littorin@nitrogames.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?