1515
Annons

C:nen är Diös nya marknadsplats för entreprenörer i centrala Östersund

Diös lanserar ett nytt koncept, C:nen, som ger entreprenörer möjlighet att växa på ett innovativt sätt i centrala Östersund. Ett första steg i etableringen av C:nen är Vågen, Oliver Llobet och Nestor Designs som är viktiga och bärande aktörer av platsen. Beräknad öppning sker i början av mars. 


Johan Fryksborn, affärschef, Diös tillsammans med Johanna Björkman och Estefanía Coral, delägare, Vågen. 

C:nen är en marknadsplats som erbjuder tillfälliga etableringar för entreprenörer som vill marknadsföra sig under en begränsad tid för att visa upp sina varor och tjänster mitt i city. På C:nen verkar flera olika företag som kan samarbeta och hjälpa varandra att växa. I lokalen finns också möjlighet att hyra en arena för möten och evenemang.

- Vi har saknat en modern plats för aktörer att tillfälligt kunna visa upp sina produkter och tjänster. På så sätt hjälper vi entreprenörer att skapa tillväxt i sina företag. C:nen kommer också att bidra till inspiration och ett levande Östersund, säger Johan Fryksborn, affärschef, Östersund.

C:nen kommer att etableras på Prästgatan i ”Sporttjänst” före detta lokaler och ska succesivt fyllas med olika verksamheter. Målet är att entreprenörerna ska samarbeta och därmed bidra till varandras utveckling. De tre första entreprenörerna, Nestor Designs, Vågen och Oliver Llobet, har en gemensam hållbar inriktning som bildar ett kluster, en ekohubb. De brinner för en modern hållbar konsumtion. Fler marknadsplatser finns till uthyrning för kortare tidsperioder.

- C:nen är definitivt ett efterlängtat koncept som vi är glada att Diös tagit initiativ till. Här kommer vi, tillsammans med andra aktörer som drivs av ett hållbart engagemang, att erbjuda spännande produkter och tjänster i en inspirerande miljö, säger Estefania Coral, ägare, Vågen.

- 2020 är ett extremt spännande år och jag är otroligt lycklig över att vara en del av C:nen. Det kommer vara en gemensam yta där allas vårt hantverk uppmärksammas. Det är en enorm styrka att vi jobbar tillsammans under ett och samma kreativa tak. Mitt mål är att fortsätta skapa beständiga produkter som håller över tid och fortsätta utvecklas och vara en del av hantverksstaden Östersund, säger Johanna Nestor, ägare, Nestor Designs. 

Konceptet bakom C:nen bygger på ledorden content, cooperation, creativity.
 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Johan Fryksborn, affärschef, Diös                                       
Telefon: 010-470 96 04
E-post: johan.fryksborn@dios.se

Oliver Llobet, ägare, Oliver Llobet
Telefon: 070-675 98 06                                                                            
E-post: oliverllobet@gmail.com

Johanna Nestor, ägare, Nestor Designs
Telefon: 070-290 80 85
E-post: nestor.joh@gmail.com 

Estefanía Coral, Johanna Björkman och Fanny Näslund, delägare, Vågen
Telefon: 072-523 04 09 
E-post: vagenbutik@gmail.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?