Samlalånen.nu lanserar hemsida

Att ha lån och olika krediter är i dagsläget inget som är speciellt ovanligt. Samtidigt är det något som påverkar den egna kreditvärdigheten och det går inte att bortse från att även nekade krediter eller lån kan vara en sådan sak som påverkar även lång tid framöver. Det kostar även en hel del pengar att ha många olika lån, samtidigt som det kan vara svårt att hålla koll på alla betalningar som ska göras till banker och kreditbolag. Rätt vad det är har man glömt att betala något. Genom att samla lån och krediter kan man minska risken för att det inträffar. Då behöver man bara betala en enda faktura och dessutom minskar man ner avgifterna drastiskt.

 

Samlalånen.nu hjälper till

Samlalånen.nu lanserar sin hemsida med fokus mot privatpersoner som behöver mer information och hjälp gällande olika typer av lån. Med rätt typ av information kan det förenkla och medföra bättre villkor för de som behöver hjälp.

Det här är ett arbete som kommer att leda till mindre skulder hos privatpersonerna, men även till att färre behöver drabbas av betalningsanmärkningar. Det är något som lätt kan drabba personer som har flera lån eller krediter. När man istället samlar ihop alla lån går det enkelt att lägga betalningen på autogiro och sedan är den ur vägen.

 

Vikten av bra information

Hos Samlalånen.nu finns det redan en hel del information att ta del av och det allra första som kan hjälpa till är den tjänst som jämför olika lån. Genom att ange att det är ett så kallat samlingslån man är ute efter kan man få hjälp med att finna lån som passar. Dessutom presenteras villkoren för de olika samlingslånen tydligt.

För den som inte är så insatt i ekonomi men trots allt har lån eller krediter publiceras det då och då olika artiklar på sajten. De handlar om och förklarar olika saker som kan vara bra att känna till om man på något sätt handskas med pengar. När det gäller ekonomi är det viktigt att informationen är korrekt och hos Samlalånen.nu skrivs alltid artiklarna av experter som har stor insyn och kunskap inom området ekonomi.

 

Hur fungerar arbetet mot bättre kreditvärdighet och ekonomi?

Det sker en hel del inom finansbranschen både för företag och privatpersoner. Det gör att man behöver vara mer påläst. Det kan vara lätt att klicka sig förbi det finstilta men det rekommenderas inte. Samlalånen.nu vill förbättra informationsflödet inom branschen. De vill att låntagaren ska bli mer insatt i sin ekonomi och därmed också få en bättre sådan. Genom att till exempel utbilda och ha mycket information inom området samla lån kan en dålig ekonomi genast bli bättre och i samma veva får låntagaren också lite mer kunskaper som troligtvis kommer bli aktuella om låntagaren vill ansöka om ett annat lån eller en kredit i framtiden. När samlalånen.nu tipsar om samlingslån som faktiskt söks minskar det också risken för att personer ska hamna i betalningssvårigheter på grund av flera krediter. Besök samlalånen.nu och börja bekanta dig med innehållet redan idag.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?