Nexam Chemical utser Henrik Bernquist till ny Business Development manager

Nexam Chemical har rekryterat Henrik Bernquist som Business Development Manager för bolaget. Henrik Bernquist kommer att tillträda sin tjänst den 1. April 2020 och kommer närmast från ett uppdrag på Flint Group, där han varit produktchef. Den största delen av karriären har dock varit förlagd till Perstorp. Henrik Bernquist är civilingenjör i Kemiteknik med lång erfarenhet från R&D och Product Management. På Nexam Chemical kommer Henrik Bernquists främsta uppgifter initialt vara inriktade på att kommersiellt utveckla High Performance sortimentet.

”Det känns oerhört positivt att kunna börja året med en offensiv rekrytering. I takt med att vi vuxit mycket starkt inom flera områden, så har det uppstått behov av att stärka organisationen. High Performance är ett område där vi ser stor potential. Henriks bakgrund gör honom väldigt lämpad för att ta sig an detta uppdrag” säger Johan Arvidsson CEO på Nexam Chemical.

”Jag ser mycket fram emot att arbeta i Nexam Chemical. Detta är ett bolag i stark tillväxt där jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter. Det finns en produktportfölj som har alla möjligheter att kunna växa vidare under många år” säger Henrik Bernquist

För mer information, kontakta:

Johan Arvidsson, VD, +46-708 97 44 39, johan.arvidsson@nexamchemical.com 

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?