Annons

Topias Tuomi blir ny VD för SEO-byrån Viseo

Viseo AB är en digital byrå som hjälper företag att få in fler affärer via Google genom sökmotoroptimering (SEO) (https://viseo.se/tjanster/sokmotoroptimering), sökmotorsmarknadsföring och konverteringsoptimering. Den 1 januari tar Topias Tuomi över rollen som VD för Viseo AB. Topias Tuomi har arbetat hos Viseo sedan starten 2011, varav de tre senaste åren som strategisk partner och kundansvarig. Han har bakgrund inom sälj- och projektledning, samt universitetsexamen i kommunikationsvetenskap. -        Det har varit fantastiskt att varit en del i Viseos utveckling och tillväxt under de senaste åren. Vi har ett grymt, sammansvetsat team som alltid levererar. Det känns spännande att nu ta över rollen som VD och bli ansvarig för den fortsatta utvecklingen av Viseo Avgående vd Oscar Sandström kommer att sitta kvar i styrelsen, samt arbeta med produktutveckling för Viseo. -        Att lämna över VD-rollen till Topias kändes som en självklarhet och något som jag är stolt över att göra. Topias har varit en av grundpelarna sedan starten och känner till Viseo utan och innan. Han har precis de egenskaper som krävs i en ledare. För egen del kommer jag att fokusera mer på att utveckla Viseos produkter, där vi har ett riktigt spännande år framför oss. Om Viseo Viseo är ett av Sveriges ledande företag inom SEO, SEM och CRO har hjälpt över 500 företag att öka sin försäljning från Google. Viseo är ett familjeföretag och certifierad Google Partner som grundades i Linköping och som sedan hösten 2012 finns i Stockholm. Kontaktuppgifter: Topias Tuomi, VD Viseo AB, tel: e-post: topias@viseo.se Oscar Sandström, medgrundare Viseo AB, e-post: oscar.sandstrom@viseo.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?