Bublar Group får order värd ca 2 MSEK

Bublars dotterbolag Vobling kommer att leverera en mjukvarulösning som en del i en digital applikation. Ordervärdet uppgår till ca 2 MSEK. Syftet är att skapa en helt ny form av visualisering och interaktiv planering för att bli din egen inredningsarkitekt för nästa generationens butiksupplevelse.

I detta projekt samarbetar Vobling med Goodbye Kansas och levererar XR-lösningen för applikationen. Detta är ytterligare ett samarbete med Goodbye Kansas där vi sedan tidigare samverkar i vårt ramavtal med Scania. Goodbye Kansas är motpart till kunden som är ett internationellt detaljhandelsföretag.

- Jag är mycket glad att vi fått en av våra större ordrar inom det affärskritiska segmentet visualisering. Våra plattformslösningar som bygger på XR-teknologin kommer i grunden att förändra hur vi handlar i framtiden, säger Maria A. Grimaldi, VD Bublar Group

- Vi ser ett stort intresse för våra visualiseringslösningar som förbättrar och förenklar konsumentens köp. Det här projektet visar att ytterligare ett företag har sett värdet av våra lösningar där det både finns möjlighet till en förbättrad butiksupplevelse och ett hållbarhetsperspektiv med färre återköp, säger Anders Ribbing, VD Vobling

Arbetet startar omgående och beräknas levereras under andra kvartalet 2020.
 

För mer information kontakta:

Anders Ribbing, VD Vobling: anders.ribbing@vobling.com. Telefon: 070-936 88 68


Viktig information
Denna information är sådan information som Bublar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7 januari 2020 kl. 08.30 CET.
 

Bublar Group

Bublar Group AB (publ) är nordens ledande noterade XR-teknologibolag specialiserat inom Augmented Reality (AR) och Virtual Reality (VR). Företaget erbjuder XR-lösningar inom E-commerce,  Entertainment, Training och  Manufacturing. I företaget ingår dotterbolagen Vobling, Sayduck och Virtual Brains. Bublar har huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

In essence, Bublar Group will change the game. We change how we Work, Shop, and Play.

Bolagets aktie (BUBL) handlas på Nasdaq First North Growth Market Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser, Kungsgatan 3, Stockholm, email: ca@gwkapital.se, tel. 08-503 000 50

Bublar Group AB (publ)   Kungstensgatan 18, 113 57 Stockholm   Telefon 08-559 251 20   www.bublar.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande Bublar Group 20200107

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?