1515
Annons

Kreditkortslistan satsar på att bli den största jämförelsesajten för kreditkort och lån.

Kreditkortslistan.se grundades 2013 med målsättning att vara ett självklart val för att jämföra kreditkort och lån i Sverige. Jämförelsesajten har drivit på utvecklingen på den digitala finansmarknaden under de senaste åren med nya funktioner som gör att användaren kan jämföra kreditkort helt utifrån sina egna preferenser.

Finansbranschen är en tuff bransch, och det gäller att erbjuda något som inte andra jämförelsesajter gör. Kreditkortslistan har sedan starten fokuserat på att bygga långsiktiga relationer med kunderna där transparens och trovärdighet är ledorden.

”Vi strävar efter att bli det självklara sättet för att jämföra kreditkort och lån. Målsättningen är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vara en pålitlig källa för dem när det kommer till ekonomiska beslut”, säger Alena Piksaeva på Kreditkortslistan.

Kreditkortslistan grundades av en entreprenör som såg att det var svårt att få en bra uppfattning om vilka kreditkort som kändes säkra och trovärdiga. Det saknades framförallt bra information om hur man ansöker om ett kreditkort. Kreditkortslistan.se skapades just för att fylla dessa luckor på marknaden. Idag hör sajten till en av Sveriges största tjänster online för att jämföra och ansöka om kreditkort, betalkort, matkort, bensinkort och resekort för privatpersoner.

Sajten erbjuder numera också tjänster för att jämföra olika lån. Användare kan också hitta nyttig information och artiklar som förklarar skillnader mellan olika lån för att de själva ska kunna fatta ett beslut om vilket lån som passar bäst. Kreditkortlistan.se är en helt oberoende jämförelseportal utan någon som helst koppling eller ägarförhållanden till varken banker eller kreditkortsinstitut.

Hitta och jämföra kreditkort

Det finns ett stort antal olika kreditkort på marknaden att välja mellan. Genom att använda kreditkortlistan.se kan användare jämföra och hitta de bästa kreditkorten just nu. På sajten kan användare hitta allt ifrån guider och information för göra det enkelt kunna ta ett beslut om vilket kreditkort som är lämpligt. Sajten har hittills hjälpt tusentals svenskar att få en bättre förståelse för hur man ansöker om ett kreditkort samt om hur processerna går till.

Vilket är det bästa kreditkortet?

Svaret på den frågan kan först ges när ett antal olika faktorer vägs in i bedömningen. På kreditkortlistan.se presenteras en tabell där kreditkorten får sin placering utifrån två kriterier.

Det är baserat på dels hur populärt kortet är samt hur smidig ansökningsprocessen är.

För att välja rätt kreditkort bör man ställa sig frågan kortet ska användas till och vad man vill ha ut av kreditkortet. Det är också bra att läsa recensioner för att skapa en förståelse för vilka olika förmåner som kommer med kreditkortet. Det är viktigt att jämföra kreditkort som har de fördelar som användaren är på jakt efter. Är det viktigt med bonusprogram och olika rabatter så kan man välja ett kreditkort med hög bonus som ger allt ifrån flygbiljetter till presentkort. Faktum är att alla kreditkort har både sina fördelar och nackdelar så därmed är det lönsamt att jämföra. Sist men inte minst så ska man jämföra avgifter för kortet, till exempel de olika årsavgifterna och uttagsavgifterna.

Om företaget

Kreditkortlistan.se är en jämförelsesajt av kreditkort på nätet. Sedan 2013 har vi hjälpt tusentals personer att hitta rätt betalningslösning.

Kontaktperson: Alena Piksaeva, alena.piksaeva@kreditkortlistan.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från ArocellAnnons

AroCell växer – satsar på snabbtest

En av AroCells snabbtest UBC® Rapid för urinblåsecancer.
En av AroCells snabbtest UBC® Rapid för urinblåsecancer.

Med sina tester ger diagnostikbolaget AroCell värdefull information för prognos, behandling och uppföljning av cancerpatienter. Nu utökar företaget sitt produktutbud med snabbtester. ”Det kommer vara en stor del av framtidens sjukvård”, säger Anders Hultman, bolagets vd.

Det svenska diagnostikbolaget AroCell utvecklar produkter som säkerställer att cancerpatienter får rätt behandling vid rätt tidpunkt. Bolaget är specialiserat inom onkologi och har tagit fram tester som mäter biomarkörer som TK1 och cytokeratiner i blodet eller urinen för att kunna optimera behandlingen mot bröst-, prostata- och urinblåsecancer. 

– Flera av våra produkter, används redan idag i klinik. Det innebär att patientens lidande minskar och att vårdgivaren inte behöver lägga resurser på verkningslösa behandlingar, säger AroCells vd Anders Hultman.

Utvecklar snabbtest

För att driva produktutvecklingen framåt köpte AroCell i mitten av 2021 bolaget IDL Biotech som har lång erfarenhet av snabbtester, vilket är en teknik som AroCell anser kommer bli allt vanligare inom vården.

– Coronapandemin har ökat allmänhetens acceptans för snabbtester. Att ge cancerpatienter en möjlighet att själva få en indikation på om sjukdomen har återkommit är en viktig del av framtidens behandlingsvård, säger professor Gunnar Steineck, medicinsk chef på AroCell som har mer än 35 års erfarenhet av forskning inom onkologi.

– Vi är väldigt glada över att ha fått in IDL Biotechs kompetens. Tack vare deras gedigna kunskap om snabbtester och vår expertis inom TK1 har vi tillsammans förflyttat oss fem år framåt i utvecklingen, säger Anders Hultman.

Pågående nyemission

För att möjliggöra framtidsplanerna och fortsätta växa internationellt genomför AroCell en företrädesemission på 86 miljoner kronor med teckningsperiod mellan den 31 januari och 14 februari. 

– Vi vill fokusera på att fortsätta rulla ut våra produkter i Europa och driva våra kliniska program i USA för att komma in på den amerikanska marknaden. Just nu har vi bara skrapat på ytan av produkternas försäljningspotential, säger Anders Hultman.

Läs om emissionen på AroCells hemsida. 

AroCell:
AroCell utvecklar och säljer tester för prognos, behandling och uppföljning av cancer. Testet TK 210 ELISA är CE-märkt sedan 2015 och kan användas på automatiserade plattformar, vilket ger möjlighet till snabb expansion.

www.arocell.com

Mer från Arocell

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Arocell och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?