ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Ambulanssjukvården i Region Stockholm har tecknat ramavtal med Knowit.

AISAB, Ambulanssjukvården i Region Stockholm, har tecknat avtalet ”Ramavtal för digitala kommunikationsplattformar” med Knowit. Med avtalet avser AISAB att lyfta sin digitala närvaro, främja organisationens tillväxt, öka tillgängligheten både internt och externt samt implementera smarta digitala verktyg för medarbetare och övriga användare. 

Ramavtalet omfattar bland annat en ny externwebb med en uppdaterad varumärkesprofil. I uppdraget ingår också att utreda behoven kring digitala samarbetsytor för de som arbetar inom AISAB. Avtalet löper 2 år med option på ytterligare 2 år.

- Det är oerhört spännande att få vara med på AISAB:s digitaliseringsresa. Akutvård är en viktig funktion i samhället, och genom vår insats hoppas vi kunna bidra med digitala stöd till ambulanssjukvården i Region Stockholm som hjälper och förenklar arbetet, säger Sebastian Vidovic, affärsansvarig för uppdrag inom Region Stockholm på Knowit Experience.

Knowit Experience, är ansvariga för leveransen till AISAB. Knowit Experience är en av Nordens största digitalbyråer och har idag drygt 600 specialister inom webb, data analytics, e-commerce, design och kommunikation. Knowit Experience befinner sig i skärningspunkten mellan människa och teknik och arbetar med lösningar för att utveckla och förstärka interaktionen med kundens kund.

Om företaget:

Knowit AB är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2300 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. För mer information om Knowit, besök gärna knowit.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer