1515
Annons

InCoax får första order på in:xtnd™ från svenska A3

En bostadsrättsförening i Stockholm med A3 som operatör väljer att uppgradera sitt bredband med InCoax in:xtnd produkt.

En Brf i Vasastaden i Stockholm som sen 2013 använder InCoax tidigare produktgeneration valde i samarbete med A3, InCoax nya in:xtnd-lösning med hastigheter på upp till 2.5 Gigabits per sekund i befintliga koaxialnät. Ordern är värd 104 kSEK och kommer att levereras under september månad.

InCoax har tidigare levererat lösningar till AllTele. A3 föddes 2017 och är en sammanslagning av de norrländska företagen AllTele och T3, och IT-genierna i Delegate och IT-Total Västernorrland. A3 är en mäktig mix av IT och telekom som täcker allt från hårdvara och servicetjänster till bredband och telefoni.

Kunden och den planerade installationen representerar ett typiskt kundfall där en bostadrättsförening med hjälp av InCoax nya lösning in:xtnd, önskar uppgradera bandbredden på ett kostnadseffektivt sätt med minimal påverkan för de boende och fastigheten. En stor fördel med in:xtnd är att man kan återanvända befintliga koaxialkablar och slipper dra nya kablar eller fiber till respektive lägenhet.

“Vi är mycket nöjda med att A3 har valt att gå vidare med denna första skarpa installation av vår senaste produkt in:xtnd och har förhoppningar om fler liknande projekt i närtid.” säger Håkan Rusk,  Chief Sales and Marketing Officer för InCoax.

"Vi på A3 ser detta som en gigantisk möjlighet i att förbättra situationen för många bostadsrättsföreningar runt om i landet. Tidigare har dessa kunder varit tvungna att bygga helt nya nät, men med denna tekniken kan de ta del av en större bandbredd som många behöver i sina hem idag. Vi är extra stolta över att vi är en av de första operatörerna i landet med detta”, säger Andreas Rix, Head of Corporate Sales på A3.

För ytterligare information:
Peter Carlsson, vd, InCoax Networks AB
peter.carlsson@incoax.com
+46 70-8563427

Om InCoax Networks AB (publ)
InCoax utvecklar innovativa lösningar för bredbandsuppkoppling. Med In:xtnd™ erbjuder vi världens ledande telekom- och bredbandsoperatörer nästa generations smarta och hållbara nätverkslösningar. Lär mer om hur vi lever upp till vår devis ”Saving the world from complicated” på www.incoax.com. Augment Partners AB, tel. +46 8-505 651 72 info@augment.se , är Bolagets Certified Adviser.

Följande bilagor finns för nedladdning:
InCoax får första order på in:xtnd™ från svenska A3 (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera