ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Heroes of Warland: Framsteg med nya versionen

Nitro Games offentliggör framsteg med nya uppdateringar av Heroes of Warland.

Den nya versionen av Heroes of Warland utvecklas väl i linje med lagd plan, där de nya uppdateringarna visar på förbättrad prestanda.

Tidigare i år lanserade Nitro Games en ny version av spelet, som introduceras genom en rad uppdateringar med start under sommaren 2019 och med fortsättning under resterande del av året.

“Vi startade som planerat utrullningen av den nya versionen av Heroes of Warland under sommaren. Den första versionen introducerades under juli med ett nytt grafiskt utseende, samt inte minst med vår nya spelmotor för shootingspel som vi utvecklat under första halvåret i år. Den nya spelmotorn förbättrar både prestandan i Heroes of Warland och används i våra nya projekt. Data från de första uppdateringarna visar att vi är på rätt väg med systematiska förbättringar på prestanda för varje uppdatering” säger Jussi Tähtinen, VD och medgrundare Nitro Games.

Framöver fortsätter vi genomföra vår plan för Heroes of Warland vilket innebär en rad med uppdateringar. Planen är att utveckla spelet steg för steg mot en uppskalningsfas i USA och Europa. Parallellt med detta arbetar Nitro Games tillsammans med Netmarble EMEA för att förbereda en “soft launch” i Mellanöstern.

“Vi känner oss trygga med vår plan framöver, stärkta av en god utveckling hitintills” avslutar Jussi Tähtinen.

Detta Pressmeddelande skickas även ut på engelska, vilket är Bolagets officiella informationsdokument till marknaden och myndigheter och det dokumentet har företräde vid eventuell tolkning.

För mer information:

Jussi Tähtinen, VD & Medgrundare

Tel: +358 44 388 1071

Email: jussi@nitrogames.com

Sverker Littorin, Styrelseledamot & IR Rådgivare

Tel: +46 70 875 53 09

Email: sverker.littorin@nitrogames.com

Nitro Games in brief:

Nitro Games is a free-to-play mobile game developer and publisher making games for the mid-core user segment. The Company focuses on producing competitive multiplayer games with high production value and high revenue potential for smartphones and tablets. With Nitro Games’ powerful NG Platform and NG MVP-process, the Company is able to do market validation during the development to ensure high product quality. Nitro Games has developed games such as Heroes of Warland, Medals of War, Raids of Glory, East India Company, Commander: Conquest of the Americas, Pirates of Black Cove. Nitro Games’ shares are listed on Nasdaq First North Growth Market in Stockholm with the ticker NITRO. The Certified Adviser is Augment Partners AB, info@augment.se, +46 8-505 65 172. www.nitrogames.com

FI21348196

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer