ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Knowit blir Premier Platinum partner till Episerver

Knowit Experience har ett långt samarbete som partner till Episerver och har under åren utvecklat en hög kompetens inom Episervers ekosystem. Episerver är en av världens ledande plattformar för digitala kundupplevelser, webbutveckling och e-handel. Befordran till Premier Platinum partner är en viktig kvalitetsstämpel för Knowit i såväl befintliga som nya kunduppdrag.

- Knowit är en av två samarbetspartners globalt som vi uppgraderar till den högsta nivån av partnerskap. Till grund för utnämningen ligger försäljning, framgångsrikt implementerade projekt samt antalet certifierade utvecklare, säger Hampus Persson. Vi har haft ett långt och givande samarbete med Knowit, och vill gratulera till många lyckade kunduppdrag. Vi ser fram emot att tillsammans fortsätta arbetet med att utveckla ännu fler innovativa och användarvänliga marknads- och e-handelsplattformar, fortsätter Hampus.

Knowit Experience är en av Nordens största digitalbyråer och har idag drygt 600 specialister inom webb, data analytics, e-commerce, design och kommunikation. Knowit Experience befinner sig i skärningspunkten mellan människa och teknik och arbetar med lösningar för att utveckla och förstärka interaktionen med kundens kund.

- Vi är stolta över befordran till den exklusiva gruppen av Premier Platinum partners till Episerver. Utmärkelsen betyder mycket för oss och är ett kvitto på att vi skapar fantastiska lösningar tillsammans med kunder och partners i hela norden och vi hoppas såklart att detta även kan öppna dörrar till nya spännande kundsamarbeten. Samarbetet med Episerver innebär att vi fortsätter att ligga i framkant när det gäller den senaste tekniken och att vi kan erbjuda ännu mer effektiva och datadrivna marknadsplattformar till våra kunder, säger Joakim Jormelin, partneransvarig hos Knowit och VD Experience Norrland.

För mer information, kontakta:

Hampus Persson, Director sales, Episerver, 072-547 30 09 eller hampus.persson@episerver.com
Joakim Jormelin, VD Experience Norrland & Partneransvarig Knowit, 070-619 6165 eller joakim.jormelin@knowit.se

Christina Johansson, Kommunikationschef Knowit AB, 070-542 1734 eller christina.johansson@knowit.se

Knowit AB är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2300 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. För mer information om Knowit, besök gärna knowit.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer