ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Apple Pay redo för Danske Banks kunder

Idag ger Danske Bank sina kunder tillgång till Apple Pay, vilket är ett enkelt och säkert sätt att betala på. Med Apple Pay på iPhone, Apple Watch, iPad och Mac kan kunden snabbt och enkelt göra sina köp i butiker, appar och på webbplatser.

Danske Banks ambition är att erbjuda de tjänster som dagens och morgondagens kunder efterfrågar.

- Vi är glada över att vi nu kan lansera ytterligare en digital betalningslösning till våra kunder. Vi vet att just Apple Pay har varit en mycket efterfrågad lösning bland våra kunder så vi ser därför mycket fram emot hur nyheten kommer att tas emot, säger Berit Behring, vd Danske Bank Sverige

Säkerhet och integritet är kärnan i Apple Pay. När kunden använder ett kredit- eller betalkort med Apple Pay lagras inte de faktiska kortnumren på enheten eller på Apple-servrar. Istället tilldelas ett unikt kortnummer som krypteras och lagras säkert i kundens enhet. Varje köp är auktoriserad med en unik dynamisk säkerhetskod.

Med iPhone och Apple Watch kan kunderna betala med Apple Pay i butiker, restauranger, taxibilar, automater och många fler platser. Vid köp med Apple Pay i appar eller på webben med Apple Pay behöver kunderna inte fylla i långa kontoformulär manuellt eller skriva upp frakt- och faktureringsuppgifter flera gånger. Varje Apple Pay-köp autentiseras med antingen ansiktsigenkänning, Touch ID, eller enhetens lösenord.

För mer information om Apple Pay, besök: http://www.apple.com/apple-pay/ 

För mer information, vänligen kontakta:
Anna Sundblad, Presschef, Danske Bank Sverige
070-644 01 40, anna.sundblad@danskebank.se

Danske Bank Sverige är en fullservicebank med ett brett utbud av produkter och tjänster inom sparande och placeringar, pension och försäkring, finansiering och betalningar samt riskhantering. Banken ingår i Danske Bank Group, ett börsnoterat aktiebolag på Köpenhamnsbörsen och en av Nordens största finanskoncerner med över 400 kontor i 15 länder. Danske Bank i Sverige har ett 30-tal bankkontor och sex regionala Finanscenter och etablerades i Sverige 1997 i samband med förvärvet av Östgöta Enskilda Bank. För mer information besök danskebank.se, twitter.com/danskebankse, facebook.com/danskebanksverige

Följande bilagor finns för nedladdning:
Apple Pay redo för Danske Banks kunder

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer