ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Tekniska verken väljer Knowit som digital partner

Tekniska verken i Linköping, har upphandlat digital partner för sina 5 webbar och där har Knowit Experience i Linköping vunnit förtroendet att få vara med och ”bygga världens mest resurseffektiva region”.

Knowit har under många år framgångsrikt levererat tjänster till Tekniska verken, främst genom ett långt samarbete med dotterbolaget Bixia, som är koncernens elhandelsbolag. Nu kommer samarbetet att utökas med fokus på att, tillsammans med Tekniska verken, finna nya smarta lösningar för samtliga fem webbar, grundat i tekniken, samarbetet och målet att skapa digitala upplevelser i framkant med användarna i centrum.

-Knowit är en proaktiv partner som stöttat oss i vår digitala resa under flera år. Vi har ett stort förtroende för såväl teknisk kompetens som förmågan att skapa lösningar med användarens behov i fokus. Vi känner oss därför trygga i att fortsätta vår digitala resa och utveckla framtidens digitala närvaro tillsammans, säger Fredrik Remneblad, marknadsdirektör på Tekniska verken.

Knowit Experience är en av Nordens ledande digitala byråer, med drygt 600 specialister inom teknik och kommunikation. Knowit Experience befinner sig i skärningspunkten mellan människa och teknik och arbetar med lösningar för att utveckla och förstärka interaktionen med kundens kund. Knowit Experience har verksamhet på 6 orter i Sverige, däribland Linköping, vilket möjliggör en stark lokal förankring och närhet till Tekniska verkens organisation.  

-Att få möjlighet att samarbeta med ett företag som har så stort fokus på hållbarhet och resurseffektivitet känns extra bra och stämmer fint överens vårt eget hållbarhetsarbete inom Knowit, berättar Fredrik Grahn, VD för Knowit Experience i Linköping.

Samarbetet kommer påbörjas i oktober och löper under 3 år med möjlighet till förlängning.

För mer information, kontakta
Fredrik Grahn, VD Knowit Experience Linköping AB, 070-493 1757 eller fredrik.grahn@knowit.se                                                                                         

Christina Johansson, Kommunikationschef Knowit AB, 070-542 1734 eller christina.johansson@knowit.se

Om företagen:

Tekniska verken i Linköping är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag, och erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel i regionen. Vår vision är att bygga värdens mest resurseffektiva region. Mer information på tekniskaverken.se

Knowit AB är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2300 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. För mer information om Knowit, besök gärna knowit.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Tekniska Verken i Linköping väljer Knowit

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer