ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Knowit förvärvar specialistkompetens inom Salesforce

Knowit Experience är en av Nordens ledande digitala byråer, med ett stort fokus och kunnande inom datadrivna kundupplevelser. Genom förvärvet av den svenska Saleforce byrån 4front adderar vi nu ytterligare kompetens och styrka.

Salesforce är en av de mest intressanta och snabbast växande tekniska plattformarna när det gäller datadrivna kundrelationer, både avseende funktioner och möjligheter, säger Kenneth Lyngshede, ansvarig för det nystartade CRM-erbjudandet inom Knowit Experience.

- Genom förvärvet av Salesforce byrån 4front skalar vi upp vårt erbjudande och kan bli en starkare partner för våra kunder i både Sverige och Norge när det gäller att bygga kundlojalitet och relevanta databaserade kundupplevelser, fortsätter Kenneth.

Knowit Experience har idag drygt drygt 600 specialister inom webb, data analytics, e-commerce, design och kommunikation. Knowit Experience befinner sig i skärningspunkten mellan människa och teknik och arbetar med lösningar för att utveckla och förstärka interaktionen med kundens kund. Med de nya medarbetarna från 4front förstärker man det befintliga erbjudandet inom CRM med 13 Salesforce specialister och blir totalt ett 25-tal medarbetare inom CRM i Sverige och Norge.

- Tillsammans med Knowit kan vi nu ta vårt djupa kunnande kring Salesforce till nästa nivå. Den holistiska synen på kundresan som både Salesforce, och nu även vi, kan leverera på kommer att addera ett ännu större värde för våra kunder framöver, säger Martin Haagen, VD 4front.

Förvärvet genomfördes 1 juli 2019, och varumärket 4front kommer att bli en integrerad del av affärsområdet Knowit Experience, inom Knowit.

För mer information, kontakta
Kenneth Lyngshede,, VD Knowit Experience CRM, 072-243 3010 eller kenneth.lyngshede@knowit.se

Christina Johansson, Kommunikationschef Knowit AB, 070-542 1734 eller christina.johansson@knowit.se
 

Knowit AB är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2300 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. För mer information om Knowit, besök gärna knowit.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer