ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Prebona har gått till final i ”Nanotechnology Company of the Year Award”

Prebona AB (publ) meddelar idag att bolaget har gått till final i Nanotechnology Company of the Year Award som arrangeras av SwedNanoTech. SwedNanoTech är Sveriges branschorganisation för landets nanoteknikaktörer. Organisationen bildades år 2010 för att profilera Sverige som ett framstående nanoteknologiland inom forskning och produkter, men också som ett land med investeringsmöjligheter.

Bedömningen av de nominerade företagen sker bland annat utifrån affärsidé, nanoteknikens roll i produkt/tjänst samt prognos för kommande åren och priset delas ut under konferensen NanoForum. NanoForum är en årlig konferens för nordiska aktörer inom nanoteknologi och evenemanget arrangeras i år i Malmö den 4 juli.

-Det är fantastiskt roligt att Prebona och bolagets produkter och teknik uppmärksammas på det här viset, säger Orvar Otterstedt, VD Prebona AB (publ).

För ytterligare information kontakta:

Orvar Otterstedt, VD, Telefon +46 70 523 3047, E-post: orvar.otterstedt@prebona.com

Om Prebona

Prebona AB (publ) är ett materialteknikbolag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionella, miljövänliga och kostnadseffektiva material och ytbeläggningar inom affärsområdena AirCare, SurfaceCare samt Prebona HealthCare AB. Prebonas vision är att bli en ledande leverantör av funktionella ytbeläggningar och substanser. Prebona AB (publ) (PREBON) är listat på Spotlight Stockmarket. För mer information se www.prebona.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer