ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Devinix skapar kundnytta för FM-bolaget Estate

Estate-koncernen har ingått ett samarbetsavtal med Devinix Solutions AB för vidareutveckling av hela sin IT-miljö. Avtalet sträcker sig över fyra år och inleddes i början av maj.

Estate är ett bolag med över 400 anställda som omsätter ca SEK 350 Mkr och med verksamhet inom Facility Management, Lokalvård, Parkering och Bevakning. När det var dags att lyfta sin IT-miljö till nästa steg var kraven tydliga. Lösningen behövde vara framtidssäker, möta krav på regelefterlevnad och inte minst vara skalbar och matcha bolagets tillväxtambitioner.

Valet föll på Devinix som nu implementerar en ny, modern och skalbar lösning. Samarbetet omfattar IT-drift, nätverk, server-drift, applikationer, system, hantering av samtliga klienter samt service och support. Driften levereras från Devinix egna svenska molnplattform DVX som sträcker sig över två datacenter i Stockholm. Med en solid back-end kan Estate erbjuda sina kunder tjänster som är både är säkra och uppfyller alla regelkrav.

- Devinix har under hela processen visat på stor förståelse för våra mål avseende säkerhet och behov av skalbarhet. Detta tillsammans med kompetenta och erfarna tekniker gör att vi känner oss trygga att fokusera på det vi är bra på, utveckla vår egen affär. Detta säger Hans Josefsson, VD Estate FM Group.

Partnerskapet som inleddes i början av mars 2019 med ett implementeringsprojekt och gick live i slutet av april, har redan nu satt fokus på utveckling av gemensamma tjänster kring klientmanagering och säkerhet.

- Vi är förstås glada för det förtroende som Estate har visat oss och ser fram emot att få vidareutveckla och ta ett helhetsgrepp över IT-miljön. Projekt som detta där vi kan se till helheten och säkra att leveransen följer verksamhetens plan passar oss riktigt bra. Extra kul är att våra medarbetare trivs tillsamman och hittar bra vägar framåt, säger Jerry Månsson, VD Devinix.

Om Estate:
Estate är en koncern som levererar servicetjänster till kontorshyresgäster, fastighetsägare och köpcentrum. Genom hög kvalitet i leveranserna, god ordning och en personlig relation bygger vi kundförtroenden. Estate är en tillräckligt stor koncern för att ha resurser att leverera till alla typer av kunder, men tillräckligt små för att vara kundnära och flexibla.

Estate är ett stabilt bolag med över 400 anställda och omsätter ca SEK 350 Mkr. Verksamheten bedrivs i fyra områden: Facility Management, Lokalvård, Parkering och Bevakning.

Tack vare att Estate har egen verksamhet inom bevakning, lokalvård och parkering har koncernen en extra hög kompetens inom dessa områden, både i integrerade FM-leveranser och i separata singelleveranser. Estate har ett starkt fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Verksamheten är sedan 2009 ISO-certifierad i samtliga av dessa områden.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer