ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Jurek Law växer sig ännu starkare inom Compliance

Jurek har belönats med en femte gasell för femte året i rad och lyckas gång på gång med den perfekta matchningen mellan kund och kandidat. Med det kvittot fortsätter Jurek att växa och expandera inom sina specialistområden där Jurek Law är ett spännande område i fokus. Här breddas nu kunskapen inom Compliance genom anställningen av Elin Psilander - rekryteringskonsult med fokus på just Compliance. 

Helena Woodcock är affärsområdesansvarig på Jurek Law och förklarar varför vi satsar på en specialist inom Compliance: 

”Jurek Law har vuxit starkt de senaste åren och vi hjälper allt fler jurister till nya utmaningar. Med tanke på att det råder sådan brist på personer med kompetens och erfarenhet inom Compliance är det något vi ser fram emot att kunna hjälpa våra kunder med i en ännu större utsträckning. Med Elin på tåget så stärker vi löftet om specialisering – när det är en komplex Compliance-roll som ska tillsättas så har vi någon som verkligen kan marknaden och dess utmaningar. Dessutom har Elin en nytänkande inställning kring möjligheten att utveckla urvalet och ser att inte bara jurister, utan även ekonomer och andra med bakgrund inom t.ex. bank och finans, kan ha rätt förutsättningar för att arbeta inom Compliance.”

Elin har arbetat inom området Compliance sedan 2008 och har erfarenhet från såväl storbank, nischad bank samt erfarenhet från att driva eget inom området Compliance. Med en så pass bred kunskap inom området ser hon nu fram emot att utnyttja sin specialisering till att matcha rätt kandidat med rätt företag.

”Jag ser fram emot att dra nytta av alla års erfarenhet, min breda insyn inom området Compliance och mitt stora kontaktnät. Jag har koll på vilken typ av kompetens som behövs inom de olika linjerna och ser fram emot att tänka utanför boxen för att skräddarsy de perfekta matchningarna.” säger Elin Psilander.

Om Jurek Law: 

Jurek grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är idag marknadsledande på rekrytering och hyrlösningar inom juridik.

Kontakt: 

Helena Woodcock, Business Manager Law
helena.woodcock@jurek.se
073-310 95 85

Shervin Razani, Grundare och VD 
shervin.razani@jurek.se 
073-421 80 22

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer