ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Petrol levererar starkt på E3 - Vinner pris för bästa trailer

Toadman Interactive AB (publ):s dotterbolag Petrol har levererat ett starkt E3, och bland annat vunnit pris för bästa trailer från IGN, en ledande global spelhemsida. Priset gick till Ghostwire Tokyo för Petrols kund Bethesda, där Petrol alltså gjorde trailern. E3 är en av världens största spelmässor som hålls i Los Angeles, där Petrol också har sitt huvudkontor.

Petrol har levererat flera andra lyckade kampanjer för bland annat Activition Blizzard genom Call of Duty, Cuphead och mycket mer.

Några utvalda trailers av trailers som Petrol arbetat på för dess kunder går att finna nedan:

Bethesda, Ghostwire Tokyo: https://www.youtube.com/watch?v=9qrXLQqHkJk

Ubisoft, Tom Clancy Elite Squad: https://www.youtube.com/watch?v=Gi31RjPCeHg&has_verified=1

Phoenix Point, Next Life:  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=wb0b2h-M3MQ

Kommentarer från Toadmans VD Robin Flodin:

- ”Efter att ha tillbringat förra veckan på E3 kan jag säga att Petrol gjort ett mycket imponerade arbete och fått mycket beröm för flertalet av sina trailers och kampanjer. Det pratades väldigt mycket om Ghostwire Tokyo och stärker Petrols position som en av världens absolut bästa bolag i sin nisch. Jag tror det är av Toadmans aktieägares intresse att få en bättre insikt i vad Petrol håller på med och se vilken kvalité de håller på sina leveranser. Det är med denna typ av kvalité vi hoppas kunna skapa tillsammans med Petrol på våra spel, något som stärker våra chanser att skapa framgångsrika spel och spelsläpp framgent."

För ytterligare information kontakta:

Alexander Albedj, styrelseordförande Toadman Interactive AB (publ)

alexander.albedj@thetoadman.com

+46 76 221 30 75

Robin Flodin, VD Toadman Interactive AB (publ)

robin@thetoadman.com

+46 70 477 06 34

Certified Adviser:                      

Eminova Fondkomission AB
Info@eminova.se
08 -684 211 00

Om Toadman Interactive AB (publ):

Toadman är en svensk spelutvecklingsstudio med säte i Stockholm, vars affärsidé är att utveckla spel för en växande konsumentmarknad för spelare på global basis. Fokus ligger främst på spel inom områdena actionbaserade rollspel, men kan också vara spel i relaterade områden. Bolagets anställda har sedan starten 2013 varit involverade i utvecklingen av välkända PC- och konsoltitlar, samt mobila, inklusive Dead Island, Killing Floor och Warhammer: Vermintide. Bolagets mål är att skapa ett oberoende spelutvecklingsföretag som utvecklar spel genom egna investeringar, vilket således inte behöver förlita sig på externa investeringar. Bolagets strategi är att fortsätta växa genom att utveckla spel i sina befintliga kontor och att arbeta sig upp i värdekedjan genom att först gå till att utveckla spel genom egna medel och sedan också placera spel på egen hand. För ytterligare information, besök www.toadmaninteractive.com

Viktig information:

Styrelsen för Toadman Interactive AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Petrol vinner pris

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer