ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Euroclear Sweden expands Nordic offering for Exchange Traded Products

Euroclear Sweden is pleased to announce the addition of Danish krone to its Exchange Traded Products service offering. Euroclear Sweden now provides a service for issuance, settlement and payment of Exchange Traded Products in Danish krone, Euro and Swedish krona.

Michael Carty CEO at Euroclear Sweden commented: “We are excited to offer our clients the ability to issue and pay in Danish krone, Euro and Swedish krona. Our Nordic offering is available to all clients issuing Exchange Traded Products through our fully automated solution Plug & Clear.

Euroclear Sweden Plug & Clear is a straight through processing solution for affiliation, issuing and de-registration of Exchange Traded Products such as warrants and standardized unit traded certificates. The solution enables efficient processes throughout the product
life cycle. Today more than 95% of the issued volumes of Exchange Traded Products in the Swedish market are processed via Euroclear Sweden Plug & Clear.

For further information, please contact:
Karin Strand, Head of Communications, Euroclear Sweden
Tel: +46 736 84 92 62
Email: karin.strand@euroclear.eu

Craig MacDonald, Head of Media Relations, Euroclear Group
Tel: +44 207 849 0315
Email: craig.macdonald@euroclear.com

About Euroclear Sweden
Euroclear Sweden has been the Swedish Central Securities Depository since 1971. As a financial market infrastructure, we provide issuance, settlement, safe-keeping and servicing of securities, which contribute to the secure and efficient functioning of the Swedish financial market. Since 2008, the company is part of Euroclear group, which includes Euroclear Bank - rated AA+ by Fitch Ratings and AA by Standard & Poor’s - as well as Euroclear Belgium, Euroclear Finland, Euroclear France, Euroclear Nederland, Euroclear Sweden and Euroclear UK & Ireland. www.euroclear.com/sweden

Följande bilagor finns för nedladdning:
Press release Euroclear Sweden expands Nordic offering for Exchange Traded Products (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer