ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Foodtech startup Caterbee inleder samarbete med Panini Internazionale

Caterbee har ambitionen att erbjuda marknadens absolut bästa urval av mat till jobbet. Panini Internazionale är en av de ledande aktörerna på marknaden och har nyligen lanserat ett helt nytt koncept av catering. Samarbetet innebär att Caterbee kommer erbjuda Paninis fulla sortiment av Panini Catering till sina kunder.

Panini catering - utan porslin och personal

Frukost, lunch och middag. En prydlig box med allt du behöver för AW, stormöte, mingel och fest i snygga boxar som levereras direkt till dig. Alla rätter är vackert upplagda och är bara att ställa fram. Panini Catering är resultatet på alla frågor och önskemål om klimatsmart catering.  

Frukosten, arbets- eller representationsluncher, firmafesten, aw:n levereras smidigt i boxar som är perfekta vid dina olika event och behov. Det finns ett stort urval rätter uppdelat med olika inriktningar. Panini Morgon och Panini Darling är frukost- och lunchkoncept som levereras enkelt och snabbt till ditt företag. Panini Mini är små, vackra festrätter i mingelvänligt format och förpackningar som håller buffébordet snyggt under hela eventet.

“Vi vet att de som är ansvariga för att beställa in mat till företaget har mycket på sitt bord och vi vill underlätta för dem genom att leverera vällagad mat i smidig i snygg förpackning. Därför är Panini precis vad vi letat efter. En etablerad matleverantör som håller hög standard något som våra kunder efterfrågar”, säger Carl Wånge VD Caterbee.

Panini Internazionale ser mycket positivit på att Caterbee vill digitalisera cateringbranschen och har höga förhoppningar om ett givande samarbete. “Vi hoppas att Caterbee kommer hjälpa oss att nå nya kundgrupper med vårt nylanserade cateringkoncept där vi förenklat så mycket som möjligt för slutkunden” säger Mikael Sköldmark, projektansvarig för Panini Catering, på Panini Internazionale. Detta för att kunden ska slippa hyra in personal och porslin till sina evenemang. Alla cateringboxar kommer med en tydlig presentationsskylt som berättar kort om rätten och anger vilka allergener rätten innehåller. Tanken är att mottagaren ställer skylten framför eller bredvid lådan så gästen enkelt kan se vilken typ av rätter de har att välja mellan.

Panini Internazionale kommer hjälpa Caterbee att erbjuda smarta, enkla och prisvärda rätter av hög kvalitet till sina kunder.

Alla produkter på Panini Catering-menyn levereras i förpackningar som är producerat i återvunnet material eller av förnyelsebar råvara. Hela 90% av förpackningarna är även närproducerade i Sverige. En medveten och viktig satsning för att minimera CO2 avtrycket.

Om Panini Internazionale
All mat på Panini Internazionale lagas från grunden med omsorg för din hälsa. Dessutom är de enkla att ta med. Det är några av faktorerna som gör Panini Internazionale till ett annorlunda snabbmatsföretag. Företaget tar inga genvägar var det gäller råvarorna, tvärtom arbetar de med råvaror som kräver mycket arbete utan onödiga tillsatser men som levereras snabbt.

Om Caterbee

Caterbee.com är start-up foodtech bolaget som arbetar för att digitalisera cateringbranschen och mat till jobbet. Visionen är att bygga en helt cirkulär affärsmodell som inte lämnar något avtryck på planeten. Bolaget startade 2018 och har serverat över 50 000 rätter och har över 200 kunder. Grundare av Caterbee är Carl Wånge, Karl Mårtensson, (ex Tretti.se) Martin Wettergren, (ex Mediapilot och Whispr Group) och Patrik Illerstig (ex Qliro).

Carl Wånge, CEO 

070 959 97 99 

carl.wange@caterbee.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer