1515

Scandinavian ChemoTech och IQwave™ vinner offentlig upphandling i Kenya och får order på 25000 EURO

Nobbledrug Healthcare Services Ltd (Nobbledrug) vann  den offentliga upphandlingen av D-EECT utrustning (IQwave™) i Kenya. Detta innebär att ChemoTech får ytterligare en order från Nobbledrug på 25000 EURO.

ChemoTech har nu fått den viktiga bas som är nödvändig för att lyckas med en bra marknadsetablering i Kenya och andra länder i regionen. Att få acceptans av den lokala akademiska professionen är helt avgörande vid lansering av ny medicinteknik och kan ofta ta flera år.

”Det känns mycket roligt att vi lyckats etablera så stort intresse för IQwave™ och D-EECT behandlingen i Kenya. Att vi nu även vunnit vår första offentliga upphandling är självklart mycket glädjande och det kommer även öppna dörren för fler framgångar i väl den statliga som den privata sjukvården i Kenya och grannländerna, säger VD Mohan Frick

Leverans och utbildning i Kenya beräknas kunna påbörjas i slutet av andra kvartalet i år.

För mer information vänligen kontakta:

Mohan Frick, VD

Tele: +46 (0)10-218 93 00

Mail: info@chemotech.se

Certified Adviser: Västra Hamnen Corporate Finance AB, Tel: +46 40 200 250,
E-mail:
ca@vhcorp.se

Denna information är sådan information som Scandinavian ChemoTech AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappers-marknad. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande fredagen den 15 Mars 2019 kl 15.10 (CET).

Scandinavian ChemoTech AB (publ)

www.chemotech.se

ChemoTech är ett life science-företag som vilar på stor medicinsk expertis och tekniskt kunnande. Vår senaste lansering av IQwave™ är en innovation inom elektroporation, som är anpassad för Elektrokemoterapibehandling av olika typer av tumörer. ChemoTech strävar efter att bidra till en mer tillgänglig cancervård. ChemoTechs aktier (CMOTEC B) är noterade på Nasdaq First North i Stockholm och Västra Hamnen Corporate Finance AB är bolagets Certified Adviser. Bolaget har huvudkontor på Medicon Village i Lund, mitt i den medicintekniskt expansiva Öresundsregionen.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?