ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Internet of Things - Tekniken måste utveckla servicen i restaurangbranschen

Det är lätt att tro att en ugn som går sönder är katastrof för en restaurang men den största utmaningen är framför allt driftstoppen.

-En trasig maskin kostar pengar att laga men en diskmaskin som står stilla är ett verkligt problem som blir dyrt i längden. Inom ett par år kommer diskmaskinen själv säga till driftbolaget att det är dags för service, innan den står stilla, säger Per Lidberg marknadschef på 3s.

Restaurangerna är nytänkande kring att leverera kundupplevelser och bra mat men konservativa som bransch, de tror på stabilitet utan onödiga överraskningar. Uppkopplade maskiner blir vanligare i alla delar av samhället, fastigheter som rapporterar när elementen är trasiga, bilar som tipsar om snabbaste vägen hem och mycket annat. I takt med att maskinerna kopplas upp blir användaren allt mer beroende av sitt servicebolag, den som sköter om den uppkopplade maskinen.

Tekniken måste vara redo att möta verkligheten

-Men trender får inte bli för mycket. Internet of things låter häftigt men det sista kunderna vill är att vi blir larmade när en kylskåpsdörr inte är stängd ordentligt. Vi bevakar de här nyheterna och kommer presentera erbjudandet för restaurangerna när tekniken är redo, säger Per Lidberg.

Svensk Storkökservice AB, 3s, är det enda rikstäckande företaget med fokus på storköksservice för restauranger och storköksmaskiner. Även om flera rikstäckande kedjor är kunder hos 3s är det många lokala restaurangägare som uppskattar deras närhet.

-Vi lever på att vara nära våra kunder och har hela 17 kontor i landet. Ett säsongskontor i Sälen är ett typiskt exempel på hur vi möter kunderna där kraven är höga och servicen måste vara snabb, avslutar Per Lidberg.

Svensk Storköksservice

020 - 51 52 00

Källängsvägen 2
141 71 Segeltorp 
Stockholms län 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer