ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Vivid Brows öppnar ny salong i centrala Stockholm och ger 20% rabatt

Microbladingsalongen Vivid Brows öppnar ny salong på Drottninggatan 63 i Stockholm och ger alla kunder 20% rabatt under Februari och Mars.

De senaste åren har en ny skönhetsbehandling vuxit sig stor i Sverige, nämligen tatueringsformen "Microblading". Det är en behandlingstyp som går ut på att terapeuten fyller i nya ögonbryn för hand, och därmed skapar naturtrogna ögonbryn som håller i upp till 1.5 år. Microblading kallas även för 3d ögonbryn, stråteknik, eller phi brows, men man ska absolut inte förknippa en vanlig tatuerare med en microblading-terapeut. Teknikerna är helt olika, och man ska endast vända sig till utbildade och certifierade microblading-terapeuter för att göra sin behandling. På så vis kan man vara säker på att man undviker tungmetaller, cancer- eller allergiframkallande ämnen, och andra risker som kan förekomma hos mindre seriösa aktörer.

I Stockholm ligger den ledande microbladingsalongen Vivid Brows, som drivs av den tidigare frisören och make up-artisten Sanaz Amorpour. I samband med sin nyöppnade salong erbjuder de nu alla kunder 20% rabatt under februari och mars. "Det är väldigt roligt att kunna flytta in salongen till en av de mest absolut centrala punkterna i Stockholm, och därmed också bli mycker mer tillgängliga för våra kunder. För att fira detta vill vi ge alla 20% rabatt på sina bokningar under både februari och mars. Förhoppningsvis gör detta att en del nya kunder vågar testa behandlingen, och får chansen att upptäcka hur fantastiskt bra slutresultatet blir." säger Sanaz Amorpour.

"Erbjudandet gäller både nya och gamla kunder, och känner man sig osäker så har vi alltid en helt gratis konsultation online. Det är en enkel process där man bara skickar in några bilder på sina osminkade ögonbryn, och därefter får feedback från mig personligen gällande vad jag tror och hur jag tycker att vi ska arbeta med just de ögonbrynen. Eftersom alla har unika ansiktsformer så är det viktigt att man förstår varje persons drag, och gör bryn som passar in i helheten. Jag vill att mina kunder känner sig trygga i att jobba med mig, och därför låter jag de få ställa alla sina frågor till mig i lugn och ro när de är hemma." fortsätter Sanaz Amorpour.

Bokning av tider görs enklast via Vivid Brows hemsida, och även där kan man ta kontakt för att få sin gratis konsultation. Det går även bra att boka tider via Bokadirekt. "Om man är nyfiken och vill veta mer om hur processen ser ut så finns en del bilder på Instagram, och även där kan man ställa frågor i kommentarerna om det är något särskilt man undrar." avslutar Sanaz Amorpour.

Sanaz Amorpour
sanaz@vividbrows.se

Vivid Brows är en av Sveriges ledande salonger på Microblading och 3d ögonbryn. Salongen drivs av Sanaz Amorpour som har lång bakgrund inom skönhetsbranschen och har arbetat som både frisör och make up-artist. 

Vivid Brows
www.vividbrows.se 
Drottninggatan 63
111 21 Stockholm
 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer