1515

Gustav Berghog blir ny vd för Zmarta Group


 
Zmarta Group har utsett Gustav Berghog, nuvarande VP och CCO för konsumentmarknaden inom Telia Danmark, till ny vd för koncernen.

Gustav Berghog började sin karriär inom Kinnevik-gruppen och har haft olika positioner inom Tele2 med fokus på produkt- och kommersiell utveckling. Innan hans nuvarande roll på Telia Danmark hade han även ett flertal kommersiella och operativa roller på Com Hem och Telia Sverige.

- Zmarta befinner sig i ett mycket spännande läge på en intressant och växande marknad. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet på Zmarta fortsätta att utveckla verksamheten. Målsättningen är att befästa Zmartas position som Nordens ledande digitala jämförelsetjänst för privatekonomi, säger Gustav Berghog, tillträdande vd, Zmarta Group. 

I sin nya roll tar Gustav med sig sin förmåga att driva resultat i konkurrenskraftiga miljöer och har även arbetat med produktutveckling, marknadsstrategier, OMNI-kanal, CRM och analys. Han efterträder Björn Lander, som gått vidare i en ny roll inom Bauer Media Group, och tar över ansvaret efter Per Moberg som varit tillförordad vd sedan den 1 oktober i fjol.

- Det är mycket glädjande att kunna hälsa Gustav välkommen till Zmarta som ny vd och koncernchef. Hans tidigare erfarenheter och dokumenterade förmåga att leda och utveckla organisationer och kunderbjudanden gör honom mycket väl lämpad för rollen, säger Björn Lander, Head of Business Area OCPs, Bauer Media Group.

Gustav Berghogs tillträde den 4 februari 2019.

Läs mer om Zmartas produkter: Lån, Försäkring och Elavtal.

För mer information, kontakta:

Björn Lander, Global Business Area Head OCPs
Bauer Media Group
+46 (0)736 73 18 99

Gustav Berghog, tillträdande vd
Zmarta Group
+46 (0)725 599 444

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?