1515

Lavén IT AB lanserar ny webbportal med köpguider

Det svenska affiliateföretaget Lavén IT AB har lanserat en ny webbportal för träningsintresserade. Namnet är Letsbuyit.se och på sidan presenteras fakta, information och köpguider kring olika produkter och tjänster.

”Letsbuyit.se är vår största satsning hittills, och kompletterar vår tidigare affiliate-portfölj”, säger Tomaz Lavén, grundare av Lavén IT AB.

- Vår målsättning är att Letsbuyit ska bli en av de största köpguiderna i Sverige inom träning och hälsa. För att lyckas med detta kommer vårt fokus att ligga på bra innehåll samt sökmotoroptimering, även kallat SEO.

- Vi jobbar långsiktigt med att skapa bra innehåll i våra köpguider samt med SEO.  Det här är något som tar tid. Vi räknar med att de största effekterna av det jobb vi lägger ner idag kommer att ge resultat först om 6-12 månader, säger Tomaz.

- Vi ser att intresset för hälsa och träning ökar för varje år. Folk eftersöker kvalitativ information inom området. Med Letsbuyit.se hoppas vi kunna tillgodose detta behov samt att förenkla kundernas beslut när de handlar online.

Tillsammans med vårt utökade fokus på träningsutrustning kan vi motivera satsningar på udda produktgrupper så exempelvis motionscyklar, eftersom vi ser att det finns ett stort intresse kring denna typ av träningsutrustning.

Vi hoppas att med våra användarvänliga köpguider kunna nå ut till väldigt många människor och hjälpa dem med deras problem och funderingar, fortsätter han.

Att vi lyckats nå en hög grad av återkommande besökare bekräftar vår övertygelse om att konsumenter efterfrågar den här typen av webbtjänster.

"Det är fantastisk roligt att vår testperiod överträffade våra förväntningar, nu kan vi med stort självförtroende fortsätta på vår utstakade väg”, meddelar företagets grundare.

Lavén IT AB jobbar sedan 2004 med affiliatemarknadsföring och driver i dagsläget över 100 webbplatser inom olika nischer.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?