Annons

Knowit förvärvar digitaliseringskonsulten Invativa

Invativa är ett konsultbolag med specialister inom digital affärs- och tjänsteutveckling. Bolaget har ca 25 konsulter främst baserade i Göteborg, med filialer i Östersund och Sundsvall

Genom förvärvet av Invativa stärker Knowit ytterligare sitt erbjudande inom datadriven digital affärsutveckling och kompletterar det befintliga erbjudandet inom systemutveckling.

  • Vi är glada över att få hälsa Invativa välkomna in i Knowits nätverk och ser fram emot att tillsammans kunna bli ännu spetsigare på att utveckla lönsamma digitala affärer ute hos våra kunder. Invativa tillför kompetens och ett nytänkande som ger Knowit möjligheter att växa med nya spännande kunduppdrag, säger Åsa Holmberg, affärsområdeschef Knowit Solutions.

Invativa blir en del av Knowits affärsområde Solutions med cirka 1400 medarbetare i Norden. Solutions hjälper företag inom privat och offentlig sektor att förverkliga visioner med stöd av den senaste tekniken.

  • Invativas styrka är att skapa digitala tjänster som särskiljer sig från konkurrenter och stärker affären. Vi jobbar i team där våra specialister samarbetar nära kunden för att utveckla lönsamma digitala produkter. Vi ser fram emot att bli en del av Knowit som har ett starkt varumärke och ett bredare erbjudande. Att fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med Knowit, som delar vår kultur och våra värderingar, känns mycket stimulerande, säger Johan Kohlström, VD på Invativa.

För mer information, kontakta

Åsa Holmberg, Affärsområdeschef Solutions, 070-949 42 38 eller asa.holmberg@knowit.se

Christina Johansson, Kommunikationschef Knowit AB, 070-542 1734 eller christina.johansson@knowit.se

Johan Kohlström, VD Invativa, 070-963 30 01 eller johan.kohlstrom@invativa.net

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?